All egendom: trädgård, kök, inredning >> Konstruktion

Gjorde du bara baslinjen förra året?

Det är inte alltid det bästa att nå. En husmur som var repad, plasterad och jordad, ett staket som bara fick ett lager primer innan borsten skulle packas. Vad händer nästa vår och sommar när du blir av med det igen? Är staketet fortfarande att betraktas som grunden, eller är det på grund av det?

Re-founded Vi på Villas Painting Heidi S. Sørensen äger och driver A / S Painting Color Store på Hønefoss. Hon har 15 års erfarenhet av färg och inredning och avslutade dessutom en tvåårig program som inredningsarkitekt i Norge kreativa college 2003.

Hon har under de senaste åren även arbetat på att hantverkare, främst med tapeter. Nu har hon fullt fokus på affären.

- När staketet har varit under vintern bara måste det tvättas väl och jordas igen, säger Sørensen.

Således betalar man tillräckligt med tid för att slutföra jobbet i år.

Tinova VX

- För att få hållbarheten som en färg borde ha måste man lägga två lager på toppen. Om du väljer att lägga en kappa, kommer färgens liv att bli kortare, oberoende av tillverkaren.

Men det finns också en annan lösning.

- Om du inte vill uppskatta, är det möjligt att tvätta dina diskar och måla direkt med Tinova VX. Det här är en färg från Nordsjön som inte kräver priming, säger Sørensen.

Experten påminner oss om att detta inte är så färgstabilt i starka färger.

Durable

- Färgen har en hållbarhet på 10-12 år. Du kan få det i alla färger, men du kan blekna något om du vill måla med starka färger som röd. Färgen har så länge en livslängd även om det bleknar något på sådana färger. Ljus och mellan färger kommer att vara problemfria i flera år, säger Heidi Sørensen.

När du ska måla staketet bör ha en radiatorpensen (borste med böj) för att komma till borden, en mini rulle och en vanlig fläck borste etterstryke med där den rullade.

- Om du väljer att använda den grundfria VX från Nordsjön, kan verktyget tvättas i ljummet vatten.

ADVERT

Mest populära