All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Arbor badrum Panelen - håller fast utan membran

Arbor badrum panel är lätt att montera, med särskild integrerat låssystem som gör väggen nära släppa membran och med många eleganta dekorera både vad gäller färg och kakel mönster.

Våt OK

badrums paneler är vått godkända och kan därför användas i ett badrum, vilket kräver användning av godkända material. I synnerligen utsatta zoner, t.ex. dusch och badkar, måste alla fogar förseglas med tätningsmedel. Vi rekommenderar att fogen används i alla fogar, se till att badrummet är förseglat.

Dessa väggar är rätt val, både privat och professionellt, för badrum, offentliga duschar och omklädningsrum, och andra platser där man vill ha bevis, hållbara väggar - i modern design.

- Arbor Badrumspanel är godkänd av SINTEF Building Research, bekräftar Stein-Are.

Läs också:

Detta badrum var nytt för mindre än $ 10.000!

Budgeten var begränsad, men fantasin och motivationen var stora. Se hur Irlin och Lars målar upp den samtida nytt badrum, både omedelbart och ...

Enkel installation

Arbor badrum Panel sätter dig snabbt upp på väggarna utan användning av film, gipsskivor, silikon, lim eller murbruk. Panelerna måste monteras på en fast stern eller befintlig vägg med fastsättning för skruvar.

Det speciella integrerade låssystemet gör plattorna fullständigt förseglade med hjälp av tätningsmedel i våta zoner. När panelerna skruvas på plats är väggen färdig med perfekta, osynliga fogar.

Arbor Badrumspanel ger ett tätt och elegant badrum utan användning av ett membran.

Lätt att underhålla

Arbor Badrumspanelen är nästan underhållsfri. De täta lederna och den starka ytan gör rengöringen lätt - en lätt tvätt med ett tunt, blandat, syntetiskt rengöringsmedel är nog. Den släta ytan gör att innerväggarna är mycket hygieniska.

Läs också:

8 idéer för drömbadet

Drömmer du om ett nytt och gott bad? Vi har hittat en inspirerande val för dig, oavsett om du gillar färgen fräsch inredning eller minimalistisk badrum ...

livstidsgaranti

väggarna är så användarvänliga, hygieniska och hållbara att vi ger livstidsgaranti för privat bruk när det gäller färgäkthet, beständighet mot fläckar, gemensam styrka och vattenavstötning. Under förutsättning att de är monterade enligt våra installationsanvisningar.

De hållbara panelerna består av högtryckslaminat (HPL) på en kärna av vattentät plywood.

Modern design och färger

Du kan välja mellan 29 olika paneler i form av färger, tapetmönster och ytor - högblank eller silkeslen lyster.

Här är något för varje smak och varje inredning.

- Arbor Badrum Panel kommer att finnas tillgänglig på de flesta byggförsörjningskedjor i höst, säger marknadsdirektör Stein-Are Dahl.

Mer information: www. arbor. nej

Läs också:

Undvik buggar i badrummet

Använd hantverkare som kan bada rummet, eftersom badet är bättre skyddat mot skador.

Detta ärende har inte skrivits av Vi i Villas Editorial, men är ett pressmeddelande.

ADVERT

Mest populära