All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Apps för nytta och inspiration

De flesta appar som vi har valt är tillgängliga för både iPhone och Android.

1. Bli inspirerad

Här hittar du fotoinspiration för ditt hem. Du kan söka kategorier som rumstyp, färg och stil. Om du hittar något du vill kan du spara bilderna som favoriter.

Namn: Dream Home

Pris: 7 £

Finns för iPhone och Android

Se också:

Häng din TV på väggen

Ny tv handlas in, men var och hur placerar du det? Den mest praktiska lösningen är att hänga den på väggen, och sedan behöver du en väggmontering.

2. Designa ditt eget rum

Design och få detaljerade visuella golvplaner om några minuter. Du kan till exempel ta bilder och placera dem på ritningen. Oavsett om du är en professionell montör eller bara intresserad av design, kan du göra dina visioner och drömmar verkliga med den här appen. Appen är på engelska.

Namn: Markera på samtal

Pris: 14 kronor

Finns för iPhone / iPad

3. Ditt virtuella tangentbord

Pinterst är ett socialt nätverk med miljontals användare. Du kan använda Pinterest för att organisera och dela med dig av alla de fantastiska sakerna du stöter på. Människor använder korkskivor för att visa upp saker de har gjort sig själva, dekorera sina hem och sortera sina favoritrecept. Det bästa är att du kan granska korkstavarna till andra. Att granska korkskivor är ett roligt sätt att upptäcka nya saker och du kan få inspiration från personer du delar i gemensamma intressen med.

Namn: Pinterest

Pris: gratis

Finns för iPhone och Android

Se också:

Villkor boligers storlek

De termer som används för att ange storleken på ett hem är många. Efter många klagomål och diskussioner om bostadsstorlekar har vi nu fått nya ...

4. Använd din handstil

Använd ditt finger för att skriva eller skissa direkt på din telefon. En smart, användarvänlig app, som automatiskt ändrar sidan så du har gott om plats att skriva. Om du vill kan du skicka skisserna / anteckningarna till din hantverkare eller vän via e-post.

Namn: Använd din handstil

Pris: Gratis

Tillgänglig för iPhone

5. Håll koll på målen

Nästa gång du går till byggnadsavdelningen kan du lämna papperet med alla mål hemma. Ta även en bild av ditt projekt, ange alla mål och spara det på din smartphone.

Namn: Mina Åtgärder och mått

Pris: 21-45.000.000

Finns för iPhone och Android

6. Verktyg inom mobil

iHandy nivå är inte verktyg att använda om du ska bygga ett hus, men för mindre projekt är detta ett bra app med ett vattenpass, lod, linjal och gradskiva.

Namn: iHandy Level

Pris: gratis

Finns för iPhone och Android

Se också:

Shopping Fest för kök tv

Sedan förra året har priserna På de små modellerna bryts såväl som kvaliteten och antalet funktioner har ökat.Det är dags att få en extra TV nu!

7. Hitta drömhemmet

Med den här appen kan du bara hitta ditt drömhem med en "knapptryckning". Du kommer att veta exakt hur långt det är till ditt närmaste hem från det ställe du är just nu, eller om du vill flytta längre kan du hitta alla bostäder till salu i hela Norge genom avancerad sökning.

Namn: DNB Hitta ditt hem

Pris: Gratis

Tillgänglig för iPhone och Android

8. Bli av med skrotet

Nu är det dags att irritera sakerna i garaget blir du aldrig av med. Klipp några bilder med telefonen, skriv in text och skicka annonsen till FINN. Annonsen kan betalas via SMS.

Namn: FINN Square

Pris: Gratis

Tillgänglig för iPhone och Android

9. Kontrollera brandsäkerhet

Den här appen bör förhindra bränder hemma. Genom att svara på frågor kan du enkelt se om och var du ska vidta åtgärder för att säkra ditt hem från eld.

Namn: Brandsäkerhet

Pris: Gratis

Tillgänglig för iPhone och Android

10. Tid att återisolera?

Ansökan från GLAVA ger dig små och stora besparingar. Den innehåller en fin kalkylator som beräknar besparingar genom takets isolering.

Namn: GLAVA

Pris: Gratis

Finns för iPhone och Android

Känner du till några användbara appar? Tipsa oss i kommentarfältet nedan eller skicka ett mail till Eva (på) Viivilla. com

ADVERT

Mest populära