All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Apps till sina hem

De är också tidsbesparande. Du missar inte att mäta dimensionerna i ditt rum en gång, för att du inte behöver skrapa ner dem på ett ark som du har förlorat till nästa gång du behöver dem.

Du behöver inte komma ihåg färgkoderna för köksmuren, och du behöver inte undra var vattnet har blivit.

Trädgårdsverktygssats (Iphone)

För alla som gillar att arbeta i trädgården, är den här appen värd guld. Här hittar du information och råd om plantering och inställning av 800 olika örter, blommor och grönsaker.

Pris: 17 kr

Ihandy Carpenter

iHandy Carpenter

Detta är det perfekta verktyget för dem som vill ha raka linjer och professionella resultat. iHandy Carpenter är både linjal, lödare och vater i en och samma app. Prata om att spara utrymme!

Är för Iphone och Android

Se också:

För att ta bort dagg effektivt från Bilruter

Dagg på bilrutor kan variera från irriterande till livshotande. Lyckligtvis finns det ett knep som ger dig tråkiga fönster på några sekunder.

Handyman Sidekick (Iphone)

Hur mycket material behöver du borsta upp barnens rum? Handyman Sidekick är ett antal krossar som hjälper dig att räkna ut hur mycket färg, tapeter, parkett och listor du behöver - det kan till och med vara till hjälp i trädgården. Då köper du inte för lite och inte för mycket. Det kan betala!

Pris: 11 kr

Se också:

Med detta hem robot kommer inte att behöva tvätta fönstren även

med ett fönster renare robot eliminerar tråkiga fönster sjunka.

DIY Betong (Iphone)

Det här är något som liknar Handyman Sidekick. Med detta kan du uppskatta hur mycket cement du behöver för ett projekt, genom att ange några mål.

Pris: 6 £

för Android är en liknande app som kallas Concrete Calculator

Real Tools (Iphone)

Som iHandy Carpenter - men ännu mer robust. Här får du 18 verktyg totalt, till och med ficklampa och virtuella måttband. Skaparna bakom appen betyder att du kan spara flera tusen dollar på verktygsköp - och alla verktyg passar i fickan.

Pris: 11 kr

Läs också:

Varför INTE använda bakpapper

Bakpapper kan vara ett oumbärligt verktyg i köket, men du borde egentligen undvika det.

Uppgift Detta (Iphone)

Du kanske arbetar på en deadline - då Uppgift Detta kan hjälpa till. Du kan synkronisera den med taskthis. com, och tillsammans ger de dig verktyg som kalendrar, listor, köplistor, deadlines och automatiska påminnelser. Trevligt för dem som kanske behöver en drivrutin ...

Pris: gratis

DIY Handyman Toolbox Metric (Iphone)

Detta är ett program som hjälper dig att beräkna volymen och ytan, enkelt och lätt.

Pris: 6 kr

Mina åtgärder och dimensioner (Iphone)

Det här är en magnifik app som låter dig spara och dela dimensioner till alla dina rum och möbler.Perfekt när du renoverar, borstar upp, köper gardiner, lister, ny soffa och så vidare. Det är bra för både individer och hantverkare. Ta en bild av saken, möblerna eller rummet, och placera måtten direkt på bilden. Du kan skicka detta via e-post till flickvännen som är på IKEA och överväger en ny soffa. Ta bara en bild av allt du äger, och du kommer aldrig behöva gå ut ur ett bra köp eftersom du inte är säker på om du är i den.

Pris: 29 kr

MyPANTONE (Iphone)

Ett anpassat färgbibliotek på iPhone? Det är möjligt med MyPANTONE. Spara din egen färgpalett med favoriter eller de som du har använt i huset. Du kan ta bilder av en vägg med din favoritfärg och matcha den med PANTONE-biblioteket. Då är det en liten sak att köpa färg i butiken efteråt.

Pris: 55 kr

Heminredning

Tryll-spell! Om du tar en bild av vardagsrummet kan du virtualisera det i vilken färg som helst - med en enda knapptryckning. Klär din soffa en ny färg på väggen? Du behöver inte måla det ordentligt för att ta reda på det. Med Home Decorator kan du kontrollera det gratis och mycket arbete.

Pris: Gratis.

Känner du till några fler bra appar för hem och trädgård? Dela dem i kommentarfältet!

Källor: App Store.

ADVERT

Mest populära