All egendom: trädgård, kök, inredning >> Energi

En het Valentine datum

Foto: Colourbox

->

Foto: Nibe.

Vad är bättre än ett varmt datum framför eldstaden? Och om du är utan en partner denna kärleksdag, är det inte ett dåligt val att njuta av dig själv framför eldstaden heller.

Alla hjärtans dag är dagen för värme och kärlek. Och varför få inte lite extra piff och inspiration från den atmosfäriska elden som spränger, skiner och sprider värme?

Rene Christensen, chef för Heat Producers Association, säger att branden är en symbol för stämningen och att det finns många som köper en eldstad för hemtrevnad och hemtrevnad. Han anser att det finns många som använder sig av den öppna spisen på Alla hjärtans dag, inte minst eftersom detta offentliga kjærlighetsdag faller på en av de traditionellt kallaste månaderna på året.

Symbol för komfort

- Eldstaden är en bra investering i både varm och mysig. Det finns förmodligen många som har goda minnen från tid till annan med familj, vänner och partners framför eldstaden, för att man finner freden här; Den lugna att njuta, tänka och känna berättar för Christensen.

Och du kan njuta av flammorna på ett säkert sätt så att det inte går utöver miljön eller plånboken.

- Det är lika viktigt att det är lätt att skjuta ordentligt. Med några enkla steg får du en miljövänlig och säker avfyring. Träförbränning är CO2-neutral och ett ekonomiskt alternativ till annan uppvärmning, säger Christensen.

ADVERT

Mest populära