All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

En utsökt fargeoppplevelse

Varm gul, brun och röd färger välkomna och färgens bredd och djup ökar i de andra rummen. Grått, beige, svart och vitt har varit fritt - här är juvelerna i vissa färger i Pure & original färgkollektion som regerar, samlade under namnet Inspiration samling. De kompletterar varandra på ett vackert sätt och skapar en mycket speciell atmosfär.

Genom att använda enbart naturliga pigment, färgerna av Pure & Original den fördelen att ytan reflekterar färgerna i en rikare och djupare sätt än det är möjligt att uppnå med traditionell målning med syntetiska pigment. Detta återspeglas i resultatet här, på alla ytor som de appliceras på.

01. I matsalen finns det ljusa och kraftfullare nyanser av rosa och plommonblad som dominerar. Spännande mot röda i rummet bredvid.

Kreativt samarbete

03. Pulverrosa väggar möter en mycket mörkare, plommonfärgad panel, och palmen ger liv och lugn kontrast.

Ren och originalfärg är en holländsk familjeverksamhet. Produktionen sker i Brugge, Belgien, där kalkfärger med alla nödvändiga för- och efterbehandlingsprodukter, såsom primer och sealer blir.

är Iris Floor den andra generationen av Floor familjen i P & O, och år 2017 arbetat med ett norskt, kreativt team för att visa en liten samling av de mest intressanta färger i deras färgbibliotek.

- För att möta den färgstarka era vi ser komma, känns det naturligt för oss att visa hur vacker vår olika färgtyper verkar i några av de mest fantastiska färger från arkivet, förklarar Floor.

02. Ymse-varianter av rosa formar en sofistikerad bakgrund för soffan och palmengröna färger.

Fler och fler färger i sikte

08. Trevliga färgdetaljer från köket, som främst har blå och gröna färger.

- Världen är redo att använda fler färger! Under de senaste månaderna har vi därför arbetat med ett stort internationellt projekt, som alla utförs i Norge. Iris Floor, i samarbete med Dagny Thurmann-Moe, har färgat en hel lägenhet utan att använda antingen vit, svart eller grå färg. Med detta projekt visar vi våra dolda färgstänger, som vanligtvis inte är mest kända eller använda, säger Idar Stensvold på Pure & Original.

07. Köket har en ljusare, ljusare atmosfär, med nyanser av blått och grönt. Röda accentfärger ansluter till den intilliggande matsalen.

05. Vardagsrummet är i harmoniska, blå och gröna färger, som kommunicerar med kökets färger, vilket ger en sammanhållning mellan rummen.

Målningarna som används i lägenheten

04. På kontoret, tak, väggar och skåp har samma, varm röd färg.

CLASSICO CHALK PAINT

Miljövänlig limfärg som ger en full sammet sammetsyta.

LICETTO

Mycket av samma utseende som Classico, men är mycket lämplig för områden med mycket slitage, som hallar, badrum och kök. Licetto är mycket tvättbar.

MARRAKECH VALLOR

Mineral, spektakulär färg som ger muren ett uttryck av råbetong. Kan ge både fullhet och högglans, efter önskemål.

TRADITIONELL VATTBASERAD MÄRKNING

Perfekt för dörrar, fönster, ramar, möbler, köksinredning och släta ytor. Tål värme.

06. En och samma röd färg på väggar och tak, trevligt i harmoni med färgerna inåt i lägenheten.

ADVERT

Mest populära