All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

En luftig dröm om ett sovrum

Det här är inte platsen, och eftersom de människor som bor här inte behärskar konsten att fylla på saker, är möblerna ventilerade. En hel vägg av fönster avger mycket ljus, vilket skiljer sig vackert runt sovrummet.

Dessutom är de stora lägenheterna mycket ljusa, för att ge rummet den erforderliga vikten, hålls några noggrant utvalda föremål i mörkare färger. Nattduksbordet, bokhylla och bröstkorgen samt tapeten i den intilliggande garderoben står för de tyngre berörna och ger en upplevelse som helhet.

Ljus och vibrerande

TAPET OCH TRE: Nymålade trä och tvåfärgade tapeter i ljusa nyanser ger livet.

Alla paneler är målade. En mönstrad tapeter valdes där väggarna inte panelerades. Bakgrunden är tvåfärgad i ljusa nyanser, som är ganska finuppfattade som enfärgade från några få vinklar, vilket ger en liten rörelse och livet sett från andra.

Golvet har breda plankor som har gulnat över tiden. För att ge det ett hälsosammare uttryck, blev träet först strimlat, sedan färgat lite vitt och äntligen målat. Quakes och ritningar visas och det övergripande intrycket är mycket känsligt.

SAMMA TAPE: Tapeten i garderoben är en mörkare version av sovrummet, medan golvet har behandlats lika.

Mörka kontrast

KONTRAST: Tvåtonig tapet i grånyanser pryder väggarna i garderoben. Samma tapeter som i sovrummet, bara färgerna är olika.

I en av väggarna finns en nisch, som är fullt utnyttjad och rymmer en rymdbyggd bokhylla. En omedelbar tanke var att ge samma färg som panelen för att "gömma det". Istället fick den några lager av mörkgrå färg och blev en mycket mer spännande bakgrund för böcker och artefakter.

Den eleganta sängspetsen är vadderad och släpad med en mörkgrå textil och fyller mycket av väggen vid dörren.

Garderoben ligger intill sovrummet, och väggarna har en mörk version av den ljusa tapeten. Samma tapeter i olika färger får mycket olika uttryck, medan uttrycket undviker att vara rörigt. Golvet har genomgått samma behandling som i huvuddelen, och leder till skräddarsydda skåp.

NISJE: Den mörkgrå färg är en fin bakgrund för böcker, och matchar färgen på sängklädnaden, bröstet och tapeten i garderoben.

ADVERT

Mest populära