All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Nästan hälften kommer att sopa upp på våren och sommaren

Det var i mars som FINN. nej, i samarbete med Norstat, genomförde renoveringsstudien bland 1000 av sina kunder. Och det fanns två områden som innehöll de mest populära renoveringsobjekten - uteplatsen och badrummet.

- Norrmän älskar att borsta upp och efter en lång, kall vinter med mycket inomhustid finns det många som klappar sina fingrar efter uppgraderingen av utomhusområdet, säger Laila Dahlen.

Renoveringsperioden varar inte länge

Medan badrummet är något du kan hantera när som helst på året, är fönstret för när du kan ordna uteplatsen i Norge relativt liten. Direktör för FINN-uppdraget, Laila Dahlen, bekräftar detta.

- Det finns inte många månader där vi fullt ut kan utnyttja trädgården, balkongen och bakgården, så det är klart att många kommer att göra det extra bra där i framtiden. Redan nu ser vi att det finns en sektion som lägger ut skärning av häckar, gräsmattor, buskar och träd, säger hon.

Millens första befälhavare

Men alla som vill ha hjälp i trädgården eller uteplatsen på våren eller sommaren har inte tid att tänka på det länge. Många hantverkare har redan fyllt kalendern för sommarmånaderna.

- Efterfrågan ökar snabbt över våren, så det är inte nödvändigtvis lätt att snabbt få professionell hjälp, säger Laila Dahlen.

Läs också:

Höstens softtrender 2013

Soffa i svaga färger, snygg läderkomfort eller en varm soffa i ull ...? De flesta av dessa är de stora producenternas "lag" i höst, så då ...

ADVERT

Mest populära