All egendom: trädgård, kök, inredning >> Innan Du Börjar

Allt är skadlig kod

Under sommaren varierar vädret väsentligt. Allt från strålande solsken och varma temperaturer, till regniga och kallare nätter. Men ändå behöver du inte lägga lakan på plats. Du behöver bara veta vilket väder som är lämpligt för att utföra uppgifter.

Måla fasaden när det är grumligt

ÖVERSIKT: Molnigt väder är perfekt för utomhusmålning. (Foto: Flügger) "> MOLNIGT: Mulet torrt väder är perfekt för att måla utomhus.. (Foto: Flügger)

Om du målar fasaden på huset, bör du leta efter moln och stanna på vädret < 999> -... En period av torrt väder och stabil temperatur är perfekt Se till att temperaturen under dagen inte är mindre än 8,7 grader och försöker undvika soliga dagar torka sedan färgen för snabbt och inte får fästas på rätt sätt, säger Jostein . Brekka i Jordanien

som sagt, det finns ingen regel som du inte kan måla en dag solen skiner

-. Men då är det viktigt att du följer solens rörelse och mallar delen av huset som är i skuggan

LÄS OCKSÅ: Att måla fasaden.

Regn perfekt för förberedelsen.

Om regn har rapporterats är det fortfarande varmt. , det är självklart att du inte ska måla ute. Å andra sidan är det den perfekta väderprognosen för förberedelsen! För innan du målar må du Tvätta. Och i regnet är det snuskigt lös.

- Ja, regn är perfekt för att tvätta fasaden. Ytan är fuktad och tvättmedlet torkar inte så snabbt. Och regnet löser bort smuts så det är lättare att ta bort det, säger Brekka.

LÄS OCKSÅ: Hur hjälper regnet till att tvätta fasaden.

REGN:

Under regnigt väder är det optimala förhållanden för tvättfasad. (Foto: Jordan) "> REGN: I regnigt väder, de optimala betingelserna för tvättning fasad (Foto: Jordan). Harness dåligt väder

utnyttjas är:

Anta tråkig regnig dag för att få vissa arbete inomhus (Foto: Jordan). "> används är: Distribuera dem tråkig regnig dag för att få lite arbete inomhus. (Foto: Jordanien) Dessutom är regn och dåligt väder utmärkt för att måla inuti.

- Men när du inte kan ligga ute och njuta av solen, kan du använda regniga dagar att göra lite lackering inuti, säger Brekka.

Även om det är varmt och kanske lite sol är det kul att måla på sommaren.

- Då kan du få luften ordentligt och det finns mycket naturligt ljus du kan dra nytta av. Är det fint väder, du kan också flytta möbler och allt som är ute medan du målar. Då blir arbetet enklare, avslutar han.

LÄS OCKSÅ: Sommaren är också inomhus.

ADVERT

Mest populära