All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Vimlar av vilda djur på förlusten front

I bakgrunden finns det otaliga mönster och färger så alla kan hitta sin favorit. Motivationer från djurens värld är inget undantag.

Ny titt på huset

Oavsett om du går till en vägg eller tapet runt baut, garanteras ett mönster som passar din stil. Några rullar är alla nödvändiga saker för att ge hemmet en helt ny stil.

- En tapeter med fjärilmotiv passar bra där du vill ha en något lättare och avslappnad stämning. Kunder köper ofta sådana tapeter för att ha barnrum, vardagsrum eller på sommarstugor, säger Erik Torp, chef för Astex.

Fjärilens färger

Fler och fler nordmän får en smak för tapeten. Flera samlingar kommer flera gånger - många av dem har nu kommit med tapeter där fjärilar har en central plats. Vanligt för de flesta är de vackra färgerna som pryder tapeten.

På toppen av fallet kan du se några fina exempel på tapeter med fjärilmotiv.

Enkel installation med fibertapet.

De flesta tapetrullar som säljs i Norge idag är av en fiberförlust, och vinyl väggbeklädnader, papper tapet och väv gjord nu med fiber uppbackning. Fördelen är att alla fibertapeter delar fastigheten om den enklaste möjliga installationen. Det betyder första limet på väggen, och sedan upp med tapeten, utan att behöva förvärmas. Och eftersom installationen nu är ett spel är allt klart för förnyelse med tapeten!

ADVERT

Mest populära