All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Luft och färger stuga kök

Köket hade färger och diverse stilelement från flera decennier och framträdde som relativt små och trånga. Första greppet var att ta bort gammal inredning och måla tak och väggar vita.

Nuvarande köksskåp är byggda på plats, och på så sätt utnyttjas varje millimeter. Rummets känsla ökade när överklockorna var borta, och många undershirts ger tillräckligt med utrymme för förvaring. Familjen ville att rummet skulle vara i stil med ett gammalt skafferi, något som hörnstenarna verkligen betonar.

Golvfärgerna

Golvfärgerna kommer från det ursprungliga köksgolvet och lägger till rummets historia och karaktär.

Historien har till stor del hjälpt till att bestämma kabinens färger, inklusive golvet. Det ursprungliga utseendet på köksgolvet upptäcktes först när den gamla spisen flyttades. Under det var ett gammalt kvadratmönster i rött och svart, väl dolt från ett laminatgolv.

Det avgjorde saken för familjen, som bestämde sig för att måla golvet i stora schack - resultatet är en sprucken golvet! Den röda färgen är som original, medan de mörka rutorna har en mörkgrå färg, som i vissa ljus tycks vara nästan svarta.

God stämning

Även om tak, väggar och möbler är i vita färger, erfaren kök lång grund av kyla och steril, vilket golvfärger och de delar av omålat trä bör krediteras för. Lätta väggar och ditto gardiner lägger rum till luft och ljus, medan golvet och gyllene trä ger en riktig vikt och bidrar till den varma atmosfären.

Ljus, modern och gammaldags - på en gång!

ADVERT

Mest populära