All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Vinnarna Annons

Flera vägar till nya bostad

  1. Annons Vinnare

Hyresmarknaden

Det är inte bara bostadsköpare som kämpar för de bästa hem - eller partier. Tidigare i sommar skrev vi om hur man bäst utformar annonsen som gör dig till en vinnare på hyresmarknaden.

Om du vill köpa eller sälja andra objekt finns det flera sätt att locka uppmärksamhet.

Foto: per4 Ervland fler

Vi har redan talat med experter: Online Auktion entreprenör, fotograf och författare av texten, som i vårt snabbkurs i onlineförsäljning ger goda råd om hur du får just din annons sticker ut positivt.

Du kan också lära av Oslo-familjen: Pengar lockar. 100. 000 skäl, kanske lite mer än ett fåtal - men 25. 000 skäl att hjälpa just dig att hitta bostad, kanske inte är så dumt, det heller?

Creative säljare

Vi har denna sommar visade att ett antal leverantörer använder orealistiska indikativa priser för sälja sina hem. Genom att ställa in ett lågt utgångspriset för en viss tid innan fastigheten faktiskt kommer ut till försäljning på en riktig pris lockar mäklare och leverantörer är potentiella köpare i annonser för bostäder som lyckligtvis är precis utanför angivna ramar pris. Och billiga bostäder kommer först, vilket kan vara särskilt irriterande för dem som letar efter boligkuppene.

Läs mer:

Semesterbostäder för 1 dollar på Finn. nej

Chalet för 1 krona på spetsen. com

tro det eller ej: Efter att ha lagt fokus på skydd till en bit, visade det sig att hamna en del, med riktiga rekommenderat pris av en krona. Idag och imorgon finns det synpunkter på de riktiga kronhjemmorna.

ADVERT

Mest populära