All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

En välklädd dining

Mörka färger råder och erbjuder eleganta ramar för långa, mysiga måltider. Väggmuren i varma gråfärger är en fin bakgrund för övriga material och färger i inredningen.

Skåpet ligger nära kamouflagefärgen; med själva skrovet, och dörrarna målade i den mörkaste färgen på tapeten, som också är vald för en av väggarna i ingången. Även om rummen inte gränsar till varandra, bidrar detta till att skapa övergripande och sammanhanget i lägenheten.

bra och snygg med

Inte svårt att njuta av livet här ...

Förutom den helt självklart - att vara en slående inslag i inredningen - har speglat flera smarta funktioner. Rummet är relativt litet, och med hjälp av spegelytan är den nästan förstorad i full bredd. Dessutom speglar det ljuset från fönstret, vilket är den enda naturliga ljuskällan här.

Textilierna

Stolarna, förresten gjort av husägare önskan, skapar med sin varma röda färgen en spännande och medveten motvikt till de omgivande nyanser. Praktiskt sett sys strängarna i en tvättbar bomullstyg.

är Gardiner hålls i en ljus, ljus gråtoner och är transparenta, både för att komma igenom det mesta av ljuset, samt vara en ljusare motvikt till de mörka färger. Och inte minst lägger de till ett mjukt, materialelement i rummet.

Bon appétit!

Atmosfären tas om hand! Den stora spegeln belyser att rummet är större än det är och speglar ljuset från fönstret.

ADVERT

Mest populära