All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Ett mässans värde?

En utställning visar vad som finns på elektronik för nöje och underhållning är populära, kanske särskilt bland de yngre manliga delen av befolkningen, men alltmer även för den yngre kvinnan.

Dessa dagar kommer Electroworld-mässan att hållas på Lillestrøm. Det har Elkjøp som huvudpartner och en liten handfull små partners. Den här gången är det PlayStation-sponsorn, Youth House X-Ray, underhållningspartnern och Teknofil, mediepartner.

Men varför ska du gå till showen? Det är frestande att istället rekommendera en resa till Elkjøp på Lørenskog. Här är huvudsponsorens butik plus megastore, som också är gratis att besöka. På Lilleström måste betala 125 miljoner (eller 60 för barn, 70 för elever / studenter och 195 familjebiljett) för att komma in och titta och agera ...

Fördelen med showen är att du inte behöver titta på alla TV en som hänger på samma vägg. I stället kommer du att presenteras med valet av de olika tillverkarna i ganska bekväma och vackra ställen. I stället för att ta en kupong möter du många ivriga hjälpare som vill berätta om produkter och funktioner. I vissa fall finns det också bra erbjudanden på vissa produkter.

Under mässan finns också underhållning från olika scener, seminarier, träning, spelar andra aktiviteter.

Från mässan före öppnandet:

Vi var tidigare innan öppningen och tog några bilder av vad som framgår av de två hallarna på totalt 15 000 kvadratmeter.

PlayStation-värdar är redo

Mjukt ljus, men lite värme från den här kaminen

Vanlig antenn?

Detta har så Grom motorljud att det verkligen inte behöver högtalare

bara lasta in stormarknad påsar här Ja ...

Inte den mest förnuftiga fordon

Kanske inte helt perfekt för att transportera ølkasser, växter och cementsäckar ?

Ljusgas ger absolut löjlig acceleration

Profilerad anteckningsbok

För mer information besök utställnings webbplatsen

ADVERT

Mest populära