All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

En touch av lyx

Sovrummet genomgick en verklig skiftbyte - från lätt till neutralt till exklusivt mörkt. Utgångspunkten var ett stort rum, relativt enkelt inrett, med olika material: målade väggar, 3-talad ekmatt, säng och nattduksbord i körsbärsträ, bägare med matt glasdörr.

Huset är relativt nytt, och när det byggdes var det vardagsrummen som prioriterades och ägnade största uppmärksamhet. Sovrummet var okej men lite opersonlig och saknade den lilla extra som gjorde det till en speciell plats att vara. Nu är det en komplett personlig inredning som avslöjar sig när dörren öppnas.

Raffinerat textilval - Lyxiga färger och kvaliteter i bruna och beige färger. Tapetet betonar det kontinentala uttrycket.

Stil och atmosfär

Det är kompositionen av material och färger som har varit avgörande för den övergripande erfarenheten.

Husägare kan tänka sig en barnfri zon, ett rum med en touch av "hotellstil". De som driver ett hotell vill att gästerna ska lämnas med en känsla av att ha lite extra - en bra upplevelse. Detta kan användas för att komma ihåg även när du är hemma.

Målade väggytor ersattes med tapeter i varm färg och med lätt fiberstruktur, som omedelbart gav rummet en exklusiv touch. Det gulvade golvet behandlades med slipmaskin, vitpigmenterad dekorativ coat och tråkigt lack och bildar en elegant vit yta mot de mörka elementen.

Den nya sängen är belägen så att utsikten kan njutas i största möjliga utsträckning - bara så trevligt att vakna till, oavsett vilken årstid! Det är också tyngdpunkten i rummet och absolut blickfångare, med sin robusta sängklädsel och snygga sängkläder och filtar. Mätaren är ritad i en textil för lame-liknande förvirring, samma som kantlinjens kant.

Bekvämt

Franska dörrar leder till terrassen - ett fint tillskott till interiören. Fönstret på väggen lägger till fina sidoljus. Förresten, ganska opersonliga rum.

Det har också varit praktiska "bakom tankar" längs vägen. Bland annat ägs en hel vägg till en garderob som sträcker sig från golv till tak. En fin vit, låg bänk ger både sittplatser och smart förvaring, i stark kontrast till den mörka garderoben. En golvvändig spegel bidrar till att öka rummets känsla samt ett snyggt inslag i rummet.

Mörka skåp i kontrast till den ljusa sittbänken och det ljusa golvet, och tapeter, gardiner och kuddar knyter allt ihop. Altandörrarna ger vackert ljus.

Material och färger ger ett exklusivt utseende. Nattduksbordet är ritat med en textil som belyser läder och betonar känslan av lyx.

ADVERT

Mest populära