All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Tid val av kabin fläck

När huset är nymålade, tenderade vi bara att uppskatta de ljusa färgerna och en gnistrande blank yta. Men mer och mer väljer mattytor.

Och det är så viktigt att mattytorna också har samma egenskaper som de när det gäller färg eller hållbarhet.

Beis kabinmatta

Carl Christian Glenne i Scanox.

Andra recept behövs och de har tagit tid att utveckla. Många färgtillverkare levererar exteriör, matt husfärg av tillfredsställande kvalitet - och nu är det också möjligt att dekorera hytten utomhus med en matt matta.

- Detta är en unik fläck med nyans, färg spel och underhållsintervall Tyrilin är känd från tidigare, säger Brand Manager Carl Christian Glenne i Scanox.

Tillsammans med sådana fönsterkarmar med traditionell, tom Tyrilin eller en glänsande färg kommer in ett riktigt vackert utseende, sade han.

- Vår nya mattade girthet ger utmärkt yttre skydd av träet. Modern teknik och vår långa erfarenhet har gjort det möjligt att producera en högkvalitativ, framåtblickande fläck som skyddar och ger en naturlig matt uttryck anpassade palett i de norska fjällen. Ytan är helt full, komplett utan glans, avslutar Glenne.

En tuff uttryck

Helmatt beis framhäver de arkitektoniska elementen och ger stugan ett tufft samtida uttryck. Stugan verkar vara grov, välskött och vacker under lång tid.

Tyrilin Matt Stain finns i 15 vackra och moderna färger och du kan välja mellan olika nyanser inspirerade av vittrade trä och berg, eller bruna nyanser som ger värme och värme till hytten.

Mattan i svarta och mörka toner ger kabinen en exklusiv och modern känsla.

Tyrilin Matt Stain är speciellt utformad för att ge kabinen en trevlig matt utseende och långa serviceintervall, precis som Tyrilin har alltid varit känd för.

Matskägget behöver ingen primer, det är lätt att applicera och ger ljud och färg. Men det är naturligtvis inget fel med att använda mattmatta på huset hemma heller.

ADVERT

Mest populära