All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

En smak av sommar

läcker ljus och sommarljud, goda vänner runt bordet, måltider som drar ut och långt in på småtimmarna under dagen passerar in i sommarnatten - det är vad vi drömmer om när det snöar och blåser så illa .

Dessa matsalar stöder bara de här drömmarna. De har alla en somrig stil, mestadels hölls i ljusa, ljusa färger, både på tak, väggar, golv och möbler. Här borde du inte sakna det vackra ljuset som sommardagar och långa kvällar har att erbjuda!

Många fönster ger mycket ljus till matsalen. Väggar och golvbrädor i färg S 1502-Y50R, fönster och dörrar i vitt. Stolar, sittplatser och bordstöd har en mörkare färg, vilket ger rumsvikt; S 5502-Y.

En charmig matplats. Kök bänkskivor och gamla möbler var som ny färg, färg S 3010-R80B och gulnade panelen färg S 1010 R80B.

Interiören matchar respektive hyttes läge. Alla har vatten i närheten, och mer eller mindre vegetation upp till stugan. Detta återspeglas i rummen, som har ganska så olika uttryck, några med en touch av maritima.

Ljus, läcker och aldrig så liten romantisk, med skräddarsydd stolskjol i linneform. Färger: tak 0502-Y, väggar S 1002-Y, golv S 2002-Y. Ljusgardinerna faller till golvet och slår windows utan att stjäla någon av lamporna.

ADVERT

Mest populära