All egendom: trädgård, kök, inredning >> Gård

Kan en yta vara så många saker

Spray and roll är tillräckligt effektiva verktyg, men om du vill ha olika och spännande ytor, kommer målaren att ta andra verktyg.

Laser Engineering

Många av de moderna dekorativa teknikerna bygger på gammal kunskap om laser effekter. Både åldrande och marmorering (trä och marmorimitation) ingår i en större grupp laserteknik, som använder allt från lin och svamp till olika borsttyper. Dessa tekniker har förnyats i linje med dagens mode. Färgmästaren kan därför erbjuda ett brett spektrum av effekter med hjälp av en laserteknik.

Pigment och olja

I vissa glasyrer som används moderna färger, men det kan också användas för pigment och olja & rdquo; gamla sättet & rdquo; även i ett modernt uttryck. Vilka produkter och tekniker som målaren använder beror på vilka resultat som ska uppnås.

Levande ytor

Användning av matta och smala färger i kombination kan också ge effektiva resultat. Kombinera färgtekniker med tapeten på olika väggar ger orörda variationer. Gamla mousserande tekniker har fått en renässans i modern arkitektur. De skapar fantastiska levande ytor. Numret & rdquo; coat & rdquo; kan varieras beroende på effekten som ska uppnås.

Ett personligt golv

Både linoleum och vinylgolv är väl lämpade för att lyfta ett rum eller markera en zon. Här kan målare och herrgårdsmalare göra allt från att lägga ner mönster som designats av en designer eller artist för att bidra med bra idéer och färgval. Du kan få ett anpassat golv med allt från kraftpunkter i kontrastfärger för att markera hallar, gränser, gränser och mer.

Prata med målaren

Har du en idé, tveka inte att beskriva den för målmästaren. Färgmästaren kan ställa in provfält eller leverera provplattor så att du kan experimentera med de resultat du vill ha. Detta test kan vara ett referensprov medan arbetet utförs. Golvbeläggningen är bäst dokumenterad med en ritning. Vill du göra något speciellt med en vägg? I trapphuset? På kaffemaskinen eller någon annanstans? Prata med målaren - antingen har du en idé eller inte. Det kostar lite extra med speciella tekniker. Inte alltid så mycket mer, men det kan se dyrt ut ...

ADVERT

Mest populära