All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

En stjärna på golvet

Vill du ha en nytt golv, men vill ha något som är lätt att lägga till? Den nya lätta vinylgolv med Tarkett-klicksystem har en naturlig utseende.

Nya produktlanseringar

"Starfloor Klicka på" har en exklusiv design och finns i åtta trä mönster och två sten / kakel mönster.

- Det är bra att det finns en skarp färgvariation på några av mönster medan andra är jämnare. När du säger det ser det väldigt naturligt och äkta ut, säger Tommi Landmark, försäljningschef på Tarkett.

Stenmönstret kommer inte att lanseras till den 1 augusti. Men de andra våningarna är i full fart i butikerna.

- Det vi lanserar nu är åtta mönster i planvariationer. Golven känns verkliga när du glider händerna över lägenheterna. De har en trädstruktur i ytan, säger han.

Som om parkett

De nya vinylgolv läggs med ett klick och skiljer sig från vanliga plastgolv som kommer på en rulle i att i stället kommer i planka format.

- Det är mjukt och bekvämt att gå på. Plankmönstret är 20 cm i storlek. x 122 cm. Stenmönstret är 30 cm i storlek. x 60, 3 cm. i längd markerar landmärke.

Tarkett har idag många våningar med klicksystem, men detta är första gången säljaren har låssystem för vinylgolv.

- På parkett och laminatgolv har vi länge haft ett klickknappssystem. Laying teknik, det är som att lägga ett laminatgolv eller parkett, bara att den senare har längre längder, säger han.

Lång hållbarhet

Allt du behöver verktyg för att få ett nytt golv av detta slag är en Stanley kniv, det finns en kniv med utbytbara blad. Kniven behövs för att skära av borden.

- Vi har gjort enkla att förstå installationsanvisningar som följer med förpackningen, säger försäljningschefen.

De nya våningarna är ett billigare alternativ än parkett och är både lätta att lägga och ta bort. Dessutom har Tarkett kunnat crowna klickytan med en 20 års garanti i bostadsförhållanden.

- Golvet är motståndskraftigt och lätt att underhålla. De kan läggas i alla rum, förutom våtrum, avslutar han.

ADVERT

Mest populära