All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Ett ljud för varje hus

inte gå obemärkt förbi

Megafon från A & i: s arbete genom att använda deras material och dess form, som förstärker ljudsignalen i rymden. Passar till iPhone och finns i vitt. Pris från ca 2500 kr på Bolia.

En elegant torn

Dockningssystem DCM3155 / 12 från Philips är kompatibel med iPhone 5 och använder wOOx-teknik för kraftfull bas. Vägledande pris ca 1900 kr., Och utförs av Ellos.

Neutral kvadrat

Aliph Jawbone Jambox är en trådlös Bluetooth-högtalare med en hel del makt och lång batteritid. Finns även i rött, lila, blått och guld. Pris ca 1000 kr på gallret. nej

Läs också:

Nytt ljud i retro design

Dagens ljudprodukter erbjuder ny teknik i retro design.

Retro Känsla

Retro Radio från Visa-Quest är ett fullt fungerande FM och DAB-radio, samtidigt som det kan användas som docka för Iphone. Finns även i rött, pris ca 990 kr i Apple Store.

Färgglada och färskt

Beats by Dr. Dre Pill högtalare är i åtta olika färger och fungerar med alla enheter med Bluetooth. Pris ca 1500 kr i Apple Store.

Lågt utrymme

Ifrogz Boost är en enkel bärbar högtalare som också har en ingång för telefoner utan NFC. Drivs av batterier eller mikro USB. Pris ca 400 kr på dustinhome. nej

Läs också:

Hur man tar bort dugg effektivt från bilens fönster

Dugg på bilfönstren kan vara allt från olyckligt till livshotande. Lyckligtvis finns det ett knep som ger dig tråkiga fönster på några sekunder.

Bärbar ljud

B & O PLAY Beolit ​​12 högtalare från Bang & Olufsen är bärbar och passar iPhone 4 och liknande. Finns i guld-, silver- och svartfärger, prissatt till $ 599 i Apple Store

ADVERT

Mest populära