All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Smygtitt på IKEA nyheter

torsdag 6 augusti, är scenen inställd för årets stora händelse för alla bostäder levande. Sedan lanserade för årets stora katalog från möbeljätten Ikea. Katalogen kommer vara den 47: e i serien.

"Lanseringen handlar om de många små och stora valen vi möter som individer och samhällen", inbjudan som har skickats till landets media.

GUIDE: Surviving Ikea resa

Här är nyheterna

DinSide har redan fått tag i den amerikanska IKEA katalogen. Kataloget avslöjar många av de nyheter som sannolikt kommer att passa in i varuhusen Ikea landade i höst.

Smakbitar från Ikeabibeln kan ses i bildspecialerna längst ner på sidan. Se hela US Ikea-katalogen här (extern länk).

IKEA KATALOG 2010

Ser du fram emot att se den nya Ikea-katalogen? (Closed)

Ja (76%) i 1041

Nej (19%) 255

Vet ej (6%) 82

Avstvemningen styrs inte och speglar bara läsarens egna åsikter.

Vissa skillnader

Några av de produkter i USA katalogen kommer förmodligen inte existera i den norska versionen, men det finns anledning att tro att många av nyheterna kommer att vara samma. Vissa variationer kan förväntas, rapporterar Ikeas presstjänst.

- Katalogen anpassade till olika marknader, och den norska katalogen kommer möjligen ha lokala variationer, säger kommunikation Håvard Løkke i Ikea Norge DinSide.

Løkke säger att han inte har sett den amerikanska katalogen, och kan därför inte kommentera vilka produkter som inte får släppas på den norska marknaden.

Så här ser den amerikanska versionen av den helt nya Ikea-katalogen ut. Den norska versionen är förmodligen något annorlunda, men många nyheter kommer att vara desamma. Foto: IKEA-USA. COM

SMEDSTA Swivel stol är en av årets nyheter.

Den här nya Edland-skåpet (höger) har ett pris på 399 US-dollar.

IKEA 365+ BRASA

Många av möblerna är gammaldags men till ett nytt och reducerat pris.

LÄS OSS: Rörmokare Bojkott IKEA

ADVERT

Mest populära