All egendom: trädgård, kök, inredning >> Uppdatering

En liten guldgruva av Enova


För de som går med idén att göra de mest effektiva energisparåtgärder i hemmet är utan tvekan värt att ta en titt på Enova hemsida.
Om du nu tror att Enovas guldgruva handlar om en stor pengar väska som de vill dela medel kommer sannolikt att bli besvikna.
Enova ger fortfarande stöd för energi- och klimatåtgärder, som du kan se här. Den Enova samtidigt har gjort, att du som fastighetsägare bör notera, är att de har samlat massor av nyttig information att konsumenterna kan behöva göra enkla, stora och bra åtgärder i hemmet.
Det kan väl vara en ekonomisk guldgruva de närmaste åren. Ingen vet hur vädret går och hur elpriserna rör sig. Vad du tycker mest om är att du kan göra effektiva åtgärder i hemmet som inte bara handlar om ekonomi, men också som ger en högre standard på bostäder.

Om Enova


På toppen av hemsidan har Enova en flik med etiketten "Om Enova". Inuti har de gömt en liten flik kallad "publikationer". Här Enova lagt en hel Oodles broschyrer som ger dig goda råd och smarta tips som handlar om allt från omfattande investeringar i energisparåtgärder till enkla nödåtgärder.
På webbplatsen finns material för husägare, industri, kommuner, kommersiella byggnader, ny teknik och andra användbara.
Under fliken för villaägare är på 26 broschyrer och köpa bussar som ger dig tips om allt från användningen av värmepumpar för att solfanging, isolering och bra belysning, för att nämna några.
Om du är en husägare och går med allvarliga energieffektivitetsplaner, kan den här databasen vara guld för dig.
För att hjälpa dig lite, kan du klicka på den här markerade texten och komma direkt till den sida vi har nämnt.
God jul och ett bra nytt år från Home & Home.

ADVERT

Mest populära