All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

En lugn stund i trädgården

På lediga dagar på sommaren, många stadsdelar ren kakofoni av konkurrerande motorljud som gräsmattor som ska skäras och boet måste trimmas. Ofta är grannens behov av trädgårdsarbete på bekostnad av en annan granns önskan om en fredlig tid på terrassen.

Det behöver inte vara. Genom att välja batteridrivna trädgårdsmästare kan du bevara grannskapets fred och miljö.

Det finns redan ett antal elektriska gräsklippare på marknaden, och i vår är det flera nya modeller. Dessa kan du läsa mer om artikelns vårgräsklippare nyheter. Dessutom presenterar Stiga fler batteridrivna alternativ för dem som behöver nya trädgårdsmästare i år.

Trimmer

Förutom en gräsklippare finner många att det finns behov av en trimmer som kan bli av med diskantkanter och mindre gräsmattor. Till dessa har Stiga utvecklat SGT 2220 trimmeren, som tack vare batterierna arbetar tyst. Även om trimmeren är batteridriven, väger den inte mer än två kilo.

Trimmer: Stiga SGT 2220

Fördelen med Stiga system är att batteriet är utbytbart och kan användas i flera maskiner. Batteriet passar till exempel batteriet som vi hänvisar till nedan. Batteriet har en laddningstid på tre till fem timmar.

Den pris: 1350, -

Se också:

Gör din egen blomlåda

Blomlådor är både vackert och praktiskt att växa i Den visar Karin Almström från "Home Fix Erne" hur man bygger en egen fönsterrutan..

Hekksaks

För någon är gräsmattan den som tar mest tid i trädgården, för andra är buskar och häckar som måste skäras och beskäras. Om du befinner dig i den ovan nämnda kategorin, är Stiga SHT 4620 häcksäkert värde att checka ut. Häcksaxen har ett dubbelsidigt svärd på 46 centimeter.

Bush Clippers: Stiga SHT 4620

Eftersom trimmern är också denna batteridriven, och du kan använda batteriet i både häcksaxen och trimmer. Och eftersom häcken är batteridriven kan du klippa häcken antingen tidigt på morgonen eller sen kväll utan att störa grannen.

Den pris: 1500, -

trädgårdstraktor

Stiga har lanserat en batteridriven hans gräsklippare som vi diskuterar i artikeln Spring gräsklipparen nyheter. Men de slutar inte med det. I år kommer de också med en batteridriven trädgårdstraktor med batteritid på över en timme. Trädgårdstrakten är idealisk för dig med en stor trädgård och med trädgårds traktorn kan du både klippa sommarpressen och samla skörden utan att slösa bort dig själv eller stör grannen med ljud.

Läs också:

Nu ska vi skörda!

Just nu är många trädgårdar överflödiga från mogna grönsaker och frukter. Det är dags att börja skörden! Här hittar du intressanta tips för att behandla ...

Trädgårdstraktor: Stiga Estate Mirage 5. 0

I likhet med sin gräsklippare, kommer också att batteriet i trädgårdstraktor laddas vid inbromsning, tack vare en generator i bromssystemet.En display i instrumentpanelen ger dig hela tiden en överblick över batterinivån så att du inte obehagliga överraskningar. Trädgårdstraktor har en 260-liters samlare och en bakutkastfunksjon.

Listpris: 55 000, -

ADVERT

Mest populära