All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

En plats i solen

Utanför de stora levnadsfönstren har familjen en av sina två platser. Denna plats används vanligtvis till frukost och lunch. Färskt och naturligt är nyckelordet för Erles uteplats. Familjen, som bor i en fristående rolig villa i Oslo, har skapat en charmig uteplats som uppfyller alla familjemedlemmars behov av ett gott nattliv när det gäller äta, hygien och avkoppling.

Den orange solstolaren är varm och bekväm i hörnet av terrassen.

Med enkla medel och utan jittery fiktion har de lagt uteplatsen väl skyddad för tillträde. Vissa stora träd ger en sval skugga, och keramik och burkar är både användbara och hygieniska.

Terrassen, som består av betongplattor, ligger på samma nivå som gräsmattan. De ligger i en vinkel från husdörren till husets hörn och är cirka 35 kvadratmeter totalt. Eftersom det luktar resten av trädgården, verkar det större än det är.

Nötkreatursodling

Den stora trädgården är idealisk för att samla stora och små för så kallad "grooming", mest översatt som rekreation och social sammankomst. Den plana gräsmattan bjuder in badminton och bollspel. Eftersom alla aktiviteter äger rum runt terrassen kan du ta hand om grillen och delta i kroketurneringar samtidigt.

Om många besökare besöker, lägger de hopfällbara bord och vikstolar ut ur garaget och täcker inga problem långbord för 30 gäster.

Läs också:

Gör trädgården ekologiskt

I ekologiska trädgårdarna svärmar fjärilar och bin, och barn leker utan fara för att gifta sig.

Lätt att ställa in

Trädgården själv är snygg, mysig och lätt att hålla i ordning.

Några blomsterbäddar längs husväggen är de enda som behöver stängning, och bara burkarna får vatten och kanske vissa gödningsmedel, så de kan göra resten själva.

Ett stort trädslag har blivit en mysig trädgårdsbänk. Kuddarna är från Works Interior.

Örter är förmodligen de mest idealiska krukväxterna som finns tillgängliga. De trivs inte bara i burkar, de luktar och smakar väl, medan de är både dekorativa och hälsosamma!

Läs också:

Min klättring klenodier

Kan du älska och hata en växt?

Vissa grönsaker är också lämpliga för ett liv i burkar. Hantera dock de mest krävande sorterna. Du borde hellre ha dem utomhus.

En av fördelarna med att växa är att de är flyttbara. Vissa grönsaker ska stå i full sol genom att plantera, senare halv skugga. Det är inget problem när burken bara kan flyttas till en ny plats när behovet uppstår.

ADVERT

Mest populära