All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

En möbel, tre priser

Denna hylllösning kostar NOK 29 136.

Foto: Montana Foto: Montana. dk Visa mer Denna kombination från Hammel kostar cirka 10 000 kronor på Bohus. Visa mer Denna kombination som heter Bestå kommer från Ikea och kostar 3 871.

Foto: Ikea. nej Visa mer

Böcker, DVD, herbarium och album. Allt går in. Och vem inte vill ha omdragning som passar in i den långa väggen i vardagsrummet eller i korridoren, och det är så snygg att det bara är att ringa Bonytts nödsituation patrull? Nu finns det så många rack tillverkare som argumenterar om din fördel kan du få hyllorna som du vill - till ett pris du har råd att betala.

Dyraste

danska Montana har skapat ett system av hyllor som kan kombineras i obestämd tid; Fem miljarder kombinationer lovar hylltillverkaren. Hyllsystem finns i många bredder, med lådor, garderob dörrar, med eller utan hjul, skrivbord och i många, många färger. Förutom att göra snygga hyllor, vet de också att prissätta sina produkter. En enda hyllkombination med glasdörrar kostar vid möbelbutiken Tannum i Oslo cirka 16 000 kronor.

Hammel

Bohus kedja erbjuder norrmän funktionella vardagliga möbler, och den främre racksystem från Hammel furninture med flera serier Den hyllor och omdragning sektioner i flexibla sammansatta moduler. Bohus har till exempel ITA och HM27 serien. En enda modul i ITA-serien i 95 cm mätningarna. (bredd) och 89 cm. (höjd) kostar 2. 130. Dörrar, hyllor och andra effekter kommer också.

IKEA

För bara en fjärdedel av Montana-priserna kan du få hylla efter eget gottfinnande på Ikea. De har flera serier där man kan välja och montera olika delar. Pass är en sådan serie, och denna serie är hyllor i flera bredder och djup och med olika tillbehör såsom dörrar i olika material, brickor, set boxar och förvaringslådor. Om du tänker bygga hyllorna i takhimmelen kan du också få en stege som matchar. Grundmodulerna kostar från 298 kronor.

Källor: Montana, Ikea, Hammel Möbler, Bohus

Nyheter

  1. En stol, virkespriserna
  2. En stol, virkespriserna
  3. En resten pad - tre prislappar
  4. Building med framtidens material - i dag
  5. Prestigefyllt pris för norska designer
  6. Möblerna du inte har råd med

ADVERT

Mest populära