All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Mycket nytt från LG

->

LCD-TV med inbyggd DVD (LG LG4000)

TV: n, som har en inbyggd DVD-spelare i sidan men fortfarande inte mer än 8 cm djup. Den har ett tunnskåp utan synliga högtalare, vilket ger serien en minimalistisk och exklusiv design.

DVD-spelaren är diskret placerad på ena sidan av TV: n, men trots detta är LG4000 endast 8 cm tunn.

Menyn på TV: n är ikonbaserad, så att användaren enkelt kan navigera och enkelt få översikten. TV: n är fullt utrustad med bland annat 3 HDMI, varav den ena är lätt tillgänglig på sidan för enkel anslutning av spelkonsoler, digitalkameror etc.

LG4000-serien finns i 26- och 32-tums storlekar och kommer att vara i butiken i september.

Floating DVD Player

Det är planerat att starta DVS450H i oktober 2008

LG Electronics lanserar nu sin nya DVD-spelare som kan anslutas till en extern hårddisk, DVS450H. Den nya spelaren med minimalistisk svävande design passar in i alla designorienterade hem. Utan synligt stöd ger spelaren illusionen att sväva fritt.

DVS450H har HDMI-anslutning för full HD-upplösning på upp till 1080p. En extern hårddisk (medföljer inte) eller andra enheter kan anslutas via USB-porten (USB Plus 2.0). Den nya spelaren hanterar formatet DVD, CD, DivX, MP3, WMA och JPEG. Utöver dessa stödjer den också de nya komprimerade HD-formaten, DivX-HD och Xvid-HD.

Streaming Video Streaming

LG Electronics släpper ut sin nya Blu-ray-spelare, BD300. Spelaren är fylld med

funktioner och är kompatibel med en mängd olika format. Den speciella med BD300 är att den är nätverksanpassad och är redo att strömma video online.

Läs också:

Begrepp för återförsäljningsstorlek

De termer som används för att ange storleken på ett hem är många. Efter många klagomål och diskussioner om bostadsstorlekar har vi nu fått nya ...

BD300 kommer att finnas tillgänglig i oktober.

BD300 använder BD-J 2.0 teknik som fullt ut stöder BD Live. BD Live är en funktion som gör det möjligt för användaren att få tillgång till realtidstillbehör via Internet. Användaren får då pesialt material som visas genom bild-i-bild-funktionen. Dessutom är BD300 lättmanövrerad som SIMPLINK-teknik, vilket innebär att endast en fjärrkontroll krävs för att styra de parade enheterna. Full HD-bild och ljud förbättrar filmupplevelsen ytterligare.

Blu-ray-spelaren är även kompatibel med USB 2.0 och extern HDD-uppspelning, och kan läsa BD-, CD- och DVD- och DivX-, MP3-, WMA- och JPEG-format. Den stöder också högformat ljudformat DTS-HD Master Audio 5. 1 och Dolby Digital True HD.

Hemmabiosystem med ipod docking

HT33S är tillgänglig från oktober.

LGs nya, eleganta hemmabiosystem HT33S är ett vackert hantverk med en minimalistisk och elegant exteriör.Alla delar i systemet är högblankt svarta och har rundade och mjuka former.

Insidan är minst lika imponerande. Ljudsäker, systemet är utrustat med 300W högtalare, HD AV-synkronisering och virtuellt 5. 1 ljud med surround-effekt. Bildbaserad HT33S kan uppgradera DVD-filmer upp till 1080p och är utrustad med SIMPLINK-teknik.

Bland de stödda formaten finns DivX, DVD + -R, RW, Audio, MP3, WMA och JPEG. Bland anslutningarna finns USB Plus, Portable Audio in, för enkel visning av filmer. HT33S stöder även Ipod och Iphone. Via USB kan du rippa musik direkt via systemet till MP3 utan att behöva komma runt datorn.

Plasma-TV med Bluetooth

PG7000-serien finns i butikerna i september i 50- och 60-tumsversioner till ett rekommenderat pris på kr 24,995 (50PG700) inklusive moms.

Läs också:

Kök TV Shopping

Sedan föregående år har priserna på små modeller minskat, samtidigt som kvaliteten och antalet funktioner har ökat. Det är dags att få en extra TV nu!

PG7000-serien lanseras i 50 och 60-tums versioner och visas vid IFA-mässan i Berlin. TV: n är en kraftfull fullfärg, full HD-teknik (Bluetooth) och Bluetooth-teknik. Liksom sina syskon i PG6000-serien är tv-framsidan av en enda bit glas och det snygga och minimalistiska skåpet är bara 8 cm djupt.

Under skalet finns det 100 Hz-teknik (fördubbling av bilden) och en ny generationspanel med 500: 1 ANSI-kontrast (50 000: 1 dynamisk). På sidan av TV: n har LG lagt en USB-anslutning som stöder både MP3 och JPG. Det betyder att användaren enkelt kan lyssna på musik och visa bilder från semestern. TV: n har 4 HDMI-anslutningar av den senaste versionen (1. 3), varav den ena är placerad på sidan för enkel anslutning av kameror och spelkonsoler.

För att säkerställa den högsta grafiska bildkvaliteten, oavsett om det är en mobiltelefon eller en dator, är serien utrustad med dubbla grafikkort. TV: n reproducerar sann Full HD-upplösning utan att skala bilden och korrekt hantering av 24p till 72Hz (tripplar varje bildram).

Hemmabiosystem godkänd för Boxer

HRT403DA är tillgänglig i butik nu.

LGs nya HRT403DA är ett kraftfullt hemmabiosystem med 160 GB hårddisk och 400 W högtalare (Active Woofer System). Bildkvaliteten kan uppgradera DVD-filmer upp till 1080p. Med SIMPLINK-teknik kan andra enheter från LG enkelt styras med samma kontroll. Med funktionen Avancerad tidsförskjutning kan du spela in en ansökan och återuppta den exakt var du slutade. Du kan också titta på ett program som spelas in på hårddisken och samtidigt plocka upp något annat.

För musikälskare erbjuder hemmabiosystemen enkel anslutning och flexibilitet. MP3-spelare kan enkelt anslutas till systemet, och du kan även köra filmer och musik samt visa bilder direkt från USB. Med DV-ingång kan användaren enkelt ansluta en digital videokamera.

HRT403DA är utan fläkt, vilket gör ljudnivån mycket lägre, och störande element förloras därmed.

Ny HRT403DA har en inbyggd TV-mottagare (DVB-T) och är godkänd för Boxer.

ADVERT

Mest populära