All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Mycket roligt i trädgården

- Det har alltid varit en dröm att kunna sitta ute i trädgården i alla väder. Gården vi bor på är ganska öppen och vi har lite vind. Det är kul att sitta i värmen och i skyddet, medan vi känner oss av att sitta ute. Vi har en ganska liten täckt terrass, och efter att vi fått trädgården har det blivit den plats där vi har matsalmöbler, barnstolar och radio ", säger Mona, som ville ha en underhållsfri trädgård.

- Den vi har valt ska aldrig målas! Vi ville också ha stora fönster utan jets för att få det mesta att sitta ute, även om vi sitter inuti. Och vi har lagt kakel på golvet så att det blir så underhållsfritt som möjligt. Vi valde lätta plattor för att göra golvet inte för varmt för fötterna på sommaren.

För Mona och Magnar är det också viktigt att trädgårdsrummet är praktiskt för hela familjen.

Mona och hennes man Magnar har gått till en fristående trädgård.

- Det är viktigt för oss att trädgården kan användas varje dag av oss fyra och att det också finns utrymme att bjuda in familj och vänner. Matbordet sitter 10-12 stycken. Vi har mest köpt de använda möblerna. Det måste vara tillåtet för barnen att komma direkt från utomhusaktiviteter och möblerna måste klara det. Vi använder trädgårdsrummet hela året utom november till februari. Så snart vårsolen börjar värma och snön smälter, kommer vi till vägen och en ny säsong har börjat, säger Mona.

Läs också:

Så här skapar du ett litet och enkelt verktygsbud

Håll alla verktyg i ett bra verktygsbod - och ge gräsklipparen ett nytt garage!

ADVERT

Mest populära