All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Lilla gröna i alla rum

Tipset kommer som en kommentar att grön är på väg upp som en ny basfärg.

Osvold är en ivrig talesman för färger och har arbetat mycket med inredningsfärger som journalist, stylist och författare till flera inrikesböcker. Även hon är knuten på grön, som hon säger, och använder även färgen i inredning som på kläder och smycken.

- Den gröna skönheten är att det är en naturlig sak och det stjäl inte så mycket uppmärksamhet som den skulle röda. Det handlar om att hitta rätt nyanser, rätt mängd och rätt kombinationer, uppmuntrar hon.

Bra greener

Hon tror den lilla gulaktiga mossa färger, kricka och petrolfarger är bra, och de är bra med nästan vad som helst, och lyckliga tillsammans. Hon hänvisar till sin egen soffa där tre gröna kuddar, en sur grön, en kricka och en gröngrön, ger en ljus soffa mer liv och karaktär.

VEM ÄR DU? : Många människor uppmuntrar att använda grönt. Färgleverantören Beckers har presenterat den gröna kaktusen, Oregano, Palm, Pistachio och Apple och frågade "Vem är du?". (Foto: Beckers) "> WHO ÄR DU ?: Många uppmuntrar att använda grön målning Contractor Beckers har presenterat gröna färger Cactus, oregano, Palm, pistasch och Apple och frågade." Vem är du "(olämplig. : Beckers)

green blickfång

limegrön: en liten skvätt lime grön och frisk petrolfarge (turkos) skapar liv i en annars milda palett grön velour från green Apple, linoleum från Forbo och matta från Danfloor (Foto.. Bjørg Owren / ifi com) "> lime~~POS=TRUNC grön~~POS=HEADCOMP. en liten skvätt lime grön och frisk petrolfarge (turkos) skapar liv i en annars milda palett. Gröna val från Green Apple, Linoleum från Forbo och filt från Danfloor. (Foto: Bjørg Owren / ifi. Nej)

Hon rekommenderar också att bekanta sig med de färska och sura gröna tonerna. Alene, de kan verka lite avskräckande, men läggs i en helhet kommer det att vara toppen.

- Lime Green är bara så läcker, hon visslar och berättar för henne att hon har målat sin kylgrön grön. Efter en ombyggnad av köket fanns en ny plats, och med Bengalack fick den också en ny färg.

- Kylskåpet har blivit en glad blickfångare, i ett annat vitt kök. Det är förmodligen en färg som de flesta inte skulle föreställa sig, men det var så trevligt och jag har fått mycket trevliga kommentarer på det, säger Osvold.

Styr från gröngrön

Det är bara ett grönt område som hon ställer upp varningstriangeln framför; det är gräsgrönt.

- Håll dig borta från "gräsgrön" - det är bra utomhus på sommaren, men det är inte en ljus inredning. Det är så intensivt att det kan döda miljön om du inte vet exakt vad du gör. Även i små doser är det svårt, säger hon.

STYLE HISTORICAL: Målningsleverantör Flügger har samlat stilhistoriska korrekta färger i ett separat färgschema.Färgerna visas mot en brunfärgad ekgolv från statskassan. (Foto: Bjorg Owren / ifi Com.) "> STIL HISTORIC:. måla entreprenörer Flügger har samlat stil historiskt korrekta färger i en separat färgkarta Färger visas mot en brun-färgade ek golv från statskassan (Foto:. Bjorg Owren / ifi. en)

gå grönt med hjärta och mage

mage känsla: Lita på din instinkt Om en stark färg och mönster deadlines, gå för det du inte ledsen om det känns bra tapeten Moonlight är från våningar.!. . (Foto: Crown) "> mage bemärkelse: Högt instinkter. Om en stark färg och mönster bryter, går du för det! Du kommer inte bli trött om det känns bra. Bakgrund Moonlight är från Storeys. (Photo: Storeys)

Kari Osvold anser att vi behöver färska färger för att leva i allt vitt och grått.

- Vit och Grå fungerar bra som bas, och då måste vi bli av med resten och göra det personligt. Välj med ditt hjärta och mage i stället för att skina på vad andra gör. Då blir det bäst.

- Vi får inte vara så rädda för att vara uttråkad. Det är ett missförstånd att vi får uttråkade färger. Om du satsar på de färger du vill, kommer du inte att bli uttråkad. Då är det värre att skydda och gå på något neutralt. Då kan det bli så tråkigt och du kommer aldrig att bli helt nöjd, säger den erfarna färgspecialisten.

Marmoleum Den vita och grå som bas kan släppa loss med Fargeklatten. Några kakel i limegrön är alla nödvändiga för att göra köksgolvet lite glatt. Marmoleum chips är från Forbo. (Foto: Forbo Flooring) "> Marmoleum: med vitt och grått som grund kan man släppa loss med Fargeklatten Några plattor i limegrön är allt som behövs för att göra köksgolvet lite glatt Marmoleumflisene är från.. Forbo. (Foto: Forbo Flooring)

ADVERT

Mest populära