All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

En juvel av en ingång

Posten ger huset första intryck, och då är det extra viktigt att känna sig välkomna - både som bor och som gäst. Inledningsvis i bonde hus med anor från 1904, var ganska mörkt och kallt, med blå målade trappa och väggar och saknade vinyl beläggning på trappan och golv.

Det är dåligt med fönster i rummet, så den mörkblå färgen levererar det mesta av ljuset. Därför väggpanelen och en hel del trappor vitmålade och med det kom ljuset i linjerna kom fram och en vacker trappa dök upp.

Helt vackert! De vackra parkett-vända stegen gör ett elegant tillägg till rummet, och ett viktigt element för den goda atmosfären.

Lyssna på huset

Klassiska men ändå moderna färger och material med lång livslängd, som lämpar sig för huset och skapa en varm och trevlig atmosfär.

Familjen gick för klassiska färger och material med lång livslängd, och har arbetat med hus stil och själ, och inte emot det, även om de har lagt till ett modernare utseende. Räcken och fällor är vita målade. Stegen är täckta med mörka ekgolv som ger trappan tyngd i rummet, även den grå-brun färg på trappan undersidan och handledare gör. Den senare har också behållit sin ursprungliga färg. Som en elegant avslutning på stegen, är den monterad nosar av ek, till märkt sprit fläck matcha färgen på parketten.

Vad innan var en mörk hål under trappan är nu ett smart garderob och ett resultat av gott utnyttjande av rymden, i gott sällskap med en stram och elegant bänk.

Vinyl golvet försvann, och kom rustika klinkerplattor, som en tuff kontrast till de gamla ärevördiga trappor. Dekorationsplattor läggs som en filt i mitten av golvet.

Under trappan fanns det ett svart hål som inte hade någon funktion alls. Det finns nu inbyggda smarta skåp, som har utrustats med en sittbänk. Kuddarna är klädda i en mörk läderimitation - en fin kontrast till alla vita och bryts flitigt - inte bara för att ta bort och skor, men som en trevlig plats att ha en chatt.

Den vackra ändstycke på trappan inlägg i spännande kontrast till moderna garderober och golvplattor.

Den som inte känner sig välkommen här ...

ADVERT

Mest populära