All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

En man, någon?

Single Susanne socker:

- Jag har inte få ett lån för att köpa lägenhet, och jag tjänar 400 000 per år.

Enstaka Susanne, som 750.000 andra nordmän, bor på en bostadsmarknad där man borde ha hundratusentals böcker och en stor lön att komma in. I Oslo talar vi en miljon för ett rum utanför centrum och två miljoner för två rum. Och med bank konstitution, punkt 1, som hävdar att det lånade mer än inkomsterna i slow ånger, då man är ute i kylan, och du måste lämna hyresmarknaden där man istället för att betala in sig med låga räntor, ger pengar till leasegivare.

Att hyra ett boende idag kostar så många enskilda som mer än att betala gemensamma kostnader och avdrag och ränta på lån, visar en prisundersökning på DinSide. <999 >>>> Användbar på DinSide: egna eller hyra kalkylator

Utsikterna till äktenskap, utsikterna för lån

Lyckligtvis Singel Susanne bra på allianser och en av bankens anställda tror att det fortfarande finns hopp. Titta bara, han tror att du ser att damen inte kommer att vara singel under lång tid, snart kommer det att finnas en lösningsmedel man. Så lovar banken att kämpa för sin låneansökan i bankens kreditutskott.

Singelekonomi

Ska individer få skatteavdrag som kompenserar för kostnaderna som orsakar att de bor ensam? (Slutfört)

Ja, folk har sämre ekonomi än familjer (71%) 1546

Nej, varför? De har ingen att stödja (29%) 636

Nedstigningen är inte kontrollerad och speglar endast läsarnas egna åsikter.

En olycka kommer sällan ensam, men olyckan verkar inte sluta för dem som ännu inte har fått man och burkar av pasta i tricolor, så Bridget producerade innan hon träffade Mark Darcy. Straffet för att inte ha familj är inte bara att vara så presentabel att banken tror att du kommer att gifta dig under det aktuella kvartalet, men regeringen kommer också att straffa dig. Som en enda utan vårdomsorg än dig själv (och en miljon lägenhet, om du har lånat), betraktas du i skatteklass 1, vilket innebär att du inte mer än beskattar mer än i klass två.

för de ensamma nationella medlemsförbund har länge begärt att skattepolitiken ändras så att de Bridgete och Single Susanne blir kompenserade de kostnader som inte innebär ha någon att dela räkningar med. Även SV noterade detta vid den tidpunkt de inte satt i regeringen:

Institutet för Consumer Research (SIFO) forskning inom detta område slutsatsen att leva ensam har en extra kostnad på över 4 000 per månad i genomsnitt utgifter jämfört med topersonhusholdninger , skrev SV vid den tiden.

Vissa typer av avgifter som inte betalats för faktisk konsumtion ger också större kostnader för individer än de som är i personhushåll.År 2004 krävde de att centralregeringen skickade ett meddelande om ensamheten ensamheten. Men ingen har gjort det, även med regeringspartiet. <999 >>>> LÄS MER: Gå två spader 400. 000 gifta sig eller bli ganska

 • När Miranda av en enda kvinnor television bibel, Sex & the City köper lägenhet på Manhattan, frågade hon sin man eller hans fars underskrift. Miranda har ingen av delarna. Det har inte ensam Susanne heller:
 • - Jag vill stå på egen hand, men de är väldigt korta.

  Men Single Susanne har nuvarande potential att bli

  smug gift

  . Och där regeringen kräver fortfarande vissa mer skatter och som kommunalskatt för både singlar och familjer, så kan alla utan Sue äktenskap potential vara glad att GE Money Bank och Skandia Bank har gett sitt bidrag till att förbättra den inre ekonomin: bidragen nu lån med 40 år återbetalningstid . Att den vita hästens prins var en bank, visste ingen. Källor: SV, FN-federationer och artiklar från DinSides arkiv.

  ADVERT

  Mest populära