All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

En glimt av det framtida huset?

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Är detta något för dig?

(avslutats)

Ja (74%) 404

Nej (18%) 96

Vet inte (8%) 43

Avstvemningen styrs inte och speglar bara läsarens egna åsikter.

Bo-konceptet Løvetann har pågått mycket på senare tid med sin prefabricerade och delvis färdiga utrustning. Metoden bör ge kraftiga nedskärningar under byggtiden och därmed ett lägre pris:

  • Varje modul kommer till exempel, avsluta kabeln, och ett helt hus kan monteras på cirka 20 dagar. En ny modul för befintliga hus kan ställas in under ca 2 ordinarie arbetsdagar.

Levereras komplett

Alla elektro installationer i Dandelion konceptet har utvecklats och installerats av Siemens som lovar en hög grad av fjärrkontroll. Att alla komponenter som du behöver i huset kommer med det är inte varje dag, och vi kommer att tro Otto Søberg - riktad VD för Siemens AG, är inte heller tala om något skit och billig baspaket eventuella köpare kommer att gynnas av:

- Alla produkter inkluderat, det vill säga från hushållsapparater och uppvärmning, till mediecentra och kommunikation - kommer att ha en mycket hög standard, Søberg löften. Här hittar du allt du behöver från dagens teknik, till exempel, det är inte ett skämt att ta med din gamla TV. När du flyttar in, kommer en ny plattskärms-TV från Fujitsu-Siemens att monteras och redo att användas.

- Målet är att den nya tekniken hjälper dig utan att du märker det. Maskros Hemmet kommer att levereras med en komplett mediacenter som kombinerar allt från bredbandstjänster och IP-telefoni, hyra filmer och musik direkt till vardagsrummet. Det är självklart att det som är trådlöst, det är trådlöst, fortsätter Søberg.

Även om huset är modernt idag, fortsätter utvecklingen. Har detta beaktats?

- Ja, det är vad Søberg säger. En av fördelarna med att ha ett modulärt elsystem är att det är lätt att byta och expandera vid behov utan att störa befintliga installationer.

Klicka här för att se bilder av Dandelion koncept

hus hjärnan sparar pengar

- det centrala styrsystemet låter dig styra allt från ugnen till ljus och värme. Vill justera värmen i ditt hus kan göras via internet eller via mobiltelefon, och boendet är utrustad med en rad olika energibesparande lösningar som värmepumpar och rörelse kontrollerad temperatur.

- Residenset kommer också att förses med en full uppsättning av apparater, som är anslutna till ett smart system som gör det möjligt att ta emot eller få information om utrustningen. Till exempel Värm ugnen stek via SMS, starta eller stoppa diskmaskinen, eller få ett meddelande om att kylskåpsdörren lämnas öppen så att temperaturen blir för hög.Målet är därför att den nya tekniken kommer att förenkla vardagen, så vi har betonat att produkterna och tjänsterna är lätta att använda, fortsätter Søberg.

Klicka här för att se bilder av Lizard-konceptet

ADVERT

Mest populära