All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

En papperskorg - tre priser

Budgetvinst: Ikea

Budgetvinsten är Hulingen från Ikea. Den lilla rostfria hinken har en plasthink inuti, vilket underlättar rengöringen. Spännvidden är lätt, så det kräver lite "lugnt" när du öppnar det, om du känner för hårt kan det falla. Men inga andra tillverkare slog den svenska möbeltanken när det gäller kombinationen av pris och utseende. Om du har lite pengar att hänvisa till en liten skräp, rekommenderar vi det här.

Namn: Hulingen

Tillverkare / Distributör: Ikea

Diameter: 24 cm

Längd: 33 cm

Volym: 9 l

Pris: £ 89, 00

Foto: Brabantia mer

prisvärd kvalitet

Brabantia pedalhinkar kan vid första anblicken ser nästan likadana ut, men det är en del glansigare och mer fast ämne. Då är det också gjort för att vara i minst tio år, det kommer med en tio års garanti. Hinken är gjord av rostfritt stål, med några smarta detaljer som vi är villiga att betala ett par hundra pounds av: locket är lukttätt och botten är belagd med ett antisladd beläggning. Detta förhindrar också skador på golvet.

Tillverkare: Brabantia

Återförsäljare: Bl. a Jernia

Höjd:. 40 cm

Diameter: 25, 1 cm

Volym 12 l

Standard: 549 Mkr

Foto: luta mer

dyra och läckra

den lilla danska sopor hink Tilt är bland de dyraste på marknaden. Här betalar du lite för historien (danska Holger Nielsen gjorde pedalspan för sin hustrus frisörsalong) men mest för kvalitet. Att ta en välklädd cliché: Det här är Rolls Royce, Volvo och Toyota i ett. Exklusiv, stadig och de faller också i minimipriset (!), Om du vill sälja det. Men chansen är liten för det. De flesta som förvärvat en av dessa köper först köpa mer.

Namn: Tilt 14

Tillverkare: Tilt

Återförsäljare: Bland andra Illums Living Magazine i Oslo

Diameter: 28 cm

Längd: <999 > 35 cm Volym:

8 liter Pris:

1. 895 NOK Världens mest dyra skräpsläp till Norge

Vipps nya begränsade upplaga spatter slår alla priser. Reykjavik Blue, är en variant av Vipp 15-serien och rymmer 14 liter, men ett pris på mer än 18 600 kronor är inte för de okunniga. Men då får du en blå pälspåse för att bära hem hemma, utformad i samarbete med Saga Furs. Det finns 40 numrerade spännen, med logotyp i silver. Den numrerade logotypen finns också på pälspåsen, som också är gjord av blårev med renskinn.

Är det värt det? Ett Vipp-sortiment är ditt för livet, men du får unnumberedad, oföränderlig vipppanna av samma storlek med stållogo till en bråkdel av priset.Frågan blir då om du vill använda 15 000 på färg och väskan du bär med dig laget hem. Vi tycker att det är lite grovt, men du kan använda påsen flera gånger.

3 kopior av denna lag kommer att vara till försäljning på Illums Living Magazine i Oslo, från i morgon den 15 februari.

ADVERT

Mest populära