All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

En helmatt starke att måla

Färgerna är i själva verket mattare än någonsin, så för dem som drömmer om totalt matt väggar, det är en fin tid du lever i. En gemensam nämnare för Dessa ytbehandlingar är att de inte speglar ljuset, en annan som ger tysta ytor. Och som i sin tur kan skapa spännande interiörer, finns det gott om bevis.

Nya bidrag

HAPPY Idar Stenvold med Pure & Original verkar Licetto är ett bra komplement till sortimentet. (Foto: Kristian Owren / ifi Com.) "> HAPPY Idar Stenvold med Pure & Original verkar Licetto är ett bra komplement till sortimentet. (Foto:. Kristian Owren / ifi Com)

Den holländska färgtillverkaren Pure & Original är redan känd för sina kalkfärger. nu har kompletterat sortimentet med ultra matta, vattenburen färg Licetto. det är för användning utomhus som inomhus, och eftersom det tål högt slitage är inte endast lämplig för privata hem, men också för offentliga byggnader, såsom skolor, förskolor och institutioner

den stark yta är lätt att rengöra, vilket gör den idealisk för användning på ytor som rengörs ofta

-.. Licetto är ett välkommet tillskott till vårt sortiment färgen har en. trötthet som många vill, och dessutom den galna god slitstyrka. Du kan tvätta det och verkligen bär på utan att orsaka synliga spår, även på de mörka färgerna, säger Idar Stenvold med Pure & Original.

färgen är lämplig För användning i alla rum, våt Det är luktfritt och kan appliceras på de flesta ytor, som betong, gips, trä, vägg, lackerade ytor, tapeter, glas och textilier.

FATPANEL Denna ovanliga panel är målade i gammal vinfärg. (Foto: Margaret de Lange) "> FAT PANEL Denna oblyg panel målas i färg gammalt vin. (Foto: Margaret de Lange)

Alla färger för alla färger

BADRUMMET Matt och stark - en oslagbar kombination, med Licetto i färger Cardinal rött och våt sand (Foto: HanaStyle). "> badrummet Matt och stark - en oslagbar kombination, med Licetto i färger Cardinal rött och våt sand . (Foto: HanaStyle)

Pure & Original har en rik karta färg med mer än 180 olika färger, alla med naturliga färgpigment. Att välja samma färg över betyg är ett stort plus.

- Vi är en komplett leverantör med färg även för träarbete. Ett vanligt färgschema gör det enkelt att blanda användningen av våra målningar. Till exempel, den pärlskimrande kombinerar ultramatta Licetto mattan kalk måla Fresco, som har en mjukare, sammetslen yta, avslutande Stenvold.

VACKRA Dörr och vägg av samma färg och färg; Elephant Skin i Licetto. (Foto: HanaStyle) "> BEAUTIFUL Dörr och vägg av samma färg och måla, elefant Skin i Licetto.(Foto: HanaStyle)

SPÄNNANDE fönsterbrädan i färg Praline och väggen av elefant Skin. (Foto: HanaStyle) "> SPÄNNANDE fönsterkarm färg pralin och väggen i elefant Skin (Foto: HanaStyle).

ADVERT

Mest populära