All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Ett golv som tål straff

Det finns få golvmaterial som kan tolerera så mycket bulging som laminatgolv. Laminat är ett mycket hårt och hållbart golvmaterial. Laminatgolvet kan läggas i de flesta områden, förutom våtrum, och är särskilt lämpligt för golvytor som i utkanten eller i köket.

realistiskt utseende

Laminatgolv är ofta ett ekonomiskt alternativ till naturliga material såsom parkettgolv och sten eller keramiska plattor. Golvleverantör Tarkett lanserar nu tre nya serier i laminat.

Smart Familj är ett laminatgolv snörning med klassiska trä imitationer som utförs i 2- och 3-band planka konstruktioner. Mattytan ger ett naturligt utseende. Smarta golv har 25 års garanti, så golvet kommer att behålla tills barnen växer upp.

Lamin'art är ett svagt golv med kombinationer i svart och vitt. En golvdesign som passar perfekt i ett modernt hem. Lamin'art är ett tufft golv både utseende och design. Den är gjord för hemmet eller den offentliga miljön med medium slitage.

Mineraler är ett grovt golv som är tillgängligt med plattor, skiffer eller betong. Några av sorterna i serien Minerals har en ljuddämpande yta som gör det möjligt att avbryta rummet där golvet har lagts och golvet nedanför.

För två- och fyrbenta

Laminatgulvets yta Tech Wear, ett mycket slitskikt är silikonförstärkt och vatten resistenta kanter som hindrar vatten från att tränga in i fogarna - vilket också underlättar installationen av laminatet. Slitskiktet har hög motstånd mot repor och stötar och är särskilt lämplig för familjer med barn - och för dem som har en hund. Laminatgolv är lätt att underhålla och rengöringen kan göras med en kemtvätt och dammsugare.

ADVERT

Mest populära