All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

En djävul god affär?

Igår skrev vi om bostadsmarknaden i Tromsö. Antal bostäder som är till försäljning har enligt Jørn T. Nerdal i Notarial Troms föll stadigt tills den nådde den lilla specialnummer 666.

Efter spets en av våra läsare oss om denna fastighet som är till försäljning på Finn. nr.

Boendet, som beskrivs som en magnifik villa ligger på en av Fuglevik finaste utsikt tomter bjuds ut till försäljning med begärt pris 6. 666. 666. "Bud önskade" står det i annonsen.

- Har någon nerver att bjuda på det här huset? , undrar vår läsare.

Säljare idé

Vi tar också upp frågan till Anca Buberg, Terra Real Estate, som förmedlar nuvarande bostad.

- Nej, vi har ännu inte fått några bud på huset. Nu ligger det här huset i ett lite högt prisområde för att vara Moss, så vi har precis sänkt priset till 6 666 666 kronor, säger Buberg.

Hur fick du det här priset?

- Det var något säljaren sa när vi bestämde oss för att sänka priset lite. Han ville göra något roligt med det, säger Buberg.

Enligt Buberg är fastighetsmarknaden i Moss tystare än förra året. "Vi har haft tur och sålt om så många hem som förra året, men det tar längre tid att sälja hem nu. Men nu tror jag inte att Moss är den svåraste marknaden, avslutar Buberg.

... och om någon skulle undra. I skrivande stund har marknaden förändrats, förhoppningsvis till det bättre, i Tromsø. Nu finns det 663 bostäder till salu.

ADVERT

Mest populära