All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

En fröjd för alla sinnen

Stämningen är lugn och bekväm, i den stora, öppna rum, som även omfattar kök och vardagsrum. Husägare gjorde ett medvetet val genom att inte fylla saker med saker, utan snarare ge matsalen luften en gång tillfälle. De har inte ångrat det. Här är långa måltider - de sitter glatt här på kvällen, snarare än i soffan.

gillar att blanda

aptitretande - här är maten som står för de särpräglade färgerna.

Stilen är en bra blandning av tät, grov och elegant, med moderna stolar mot en rak styrelse, väl tillsammans med stora, tunga lampor i industriell stil. Slitna mattlackerade väggar möter vitpigmenterade ekgolv som gör att bordet och omgivningen kan spela första violin.

Väljer sig rentvå

Paret som bor här, har en förkärlek för kalkfärger. Speciellt för att de är naturliga, men också för hur de förändras med ljuset och på olika ytor. Här är två olika typer, som beter sig väldigt olika. De ljusa väggar är målade med en helmatt upplaga, i en varm vit färg, bildar en lugn bakgrund för inredningen.

Den elefantgrå färg, emellertid, är av ett slag som illusion putsade betong, och ger liv åt både väggen och rummet i allmänhet - en spännande och mjuk kontrast till de omgivande ytorna. Den grå vägg hörnet markerar också en skillnad och begränsar matsalen. Dessutom verkar det som en mjuk övergång till de svarta lamporna och samma mörka bord.

Nya utseende - stämda färger, spännande ytor. Kalkfärg i mjuka övergångar mot vita pigmenterade golv.

ADVERT

Mest populära