All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Ett bättre liv i badrummet

Touch-Free Solutions

Nu lanseras olika badrumslösningar, vilket ger dig möjlighet att förbättra din hemhygien.

- Många tycker lite mer om hygien när man använder offentliga toaletter, och vi kanske tycker att det är mycket renare hemma i vårt eget badrum. Emellertid visar undersökningar gång på gång att norska bad är fulla av bakterier, säger Wenche Sydhagen i Geberit Norge.

Det viktigaste att göra för ett rent och hygieniskt badrum är att tvätta toaletten, handfat och dörrhandtag regelbundet. Det schweiziska företaget Geberit, Europas ledande tillverkare av sanitetsteknik, har utvecklat en rad lösningar som främjar hygien i badrummet.

Med den beröringsfria kontrollpanelen Sigma80 kan du dra ner utan att röra toaletten.

- Således behöver du inte överföra bakterier till en sjuksköterska som använder toaletten när du drar ner, säger Sydhagen.

Oras och Porsgrund samlade krafterna

Torsdagen den 11 april rullades den röda mattan ut till öppningen av ett nytt showroom i Kværnerbyen, i Smeltedigelen 1 i Oslo. Här visar Oras och Porsgrund Bad sina produkter för första gången i samma utställningsrum.

Oras och Porsgrund Bad visar hela produktutbudet på ett ställe, vilket är svårt i de flesta VVS-butiker på grund av ett stort utbud av produkter. Nu kan rörmokare ta med kunderna här så att de kan se och sätta på produkterna.

Läs också:

Uppvärmning

Som energikälla kan du välja el, olja, gas, biobränsle, värmepump, solenergi eller kombination av de flesta av dessa källor.

Porsgrund Bad och Oras vill göra det enklare att renovera badrummet, som nu erbjuder alla sina produkter på ett och samma ställe. Foto: Producent

Nytt showroom från Boffi

I 50 länder har Boffi egna flaggskeppsbutiker, och nu också i Oslo. I snygga lokaler kan du se och utvärdera innovativa och exklusiva badrums- och lagringslösningar.

Italian Boffi samarbetar med kända arkitekter och har rykte för att upprätthålla hög kvalitet i kök och bad i Europa, och det återstår att se hur märket tas emot i Norge.

Italienska Boffi har öppnat ett nytt showroom i Oslo. Foto: Producent

Läs också:

Fyr med pellets

Ekonomiskt och miljömässigt användande av bioenergi ger dig 4000-5000 kronor i investeringsstöd beroende på ditt hemland.

ADVERT

Mest populära