All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

9 Skäl att köpa Autofil

Den senaste Autofil och Gatebil är hyllorna från idag. Om du inte har kunnat köpa den ännu, ger vi dig mycket bra skäl att köpa tidningarna på den tiden. Naturligtvis innehåller tidningen mycket, mycket mer som vanligt.

Vill du läsa tidskrifterna digitalt, kan du ladda ner båda tidskrifterna till tabletter och ringa HÄR redan nu. Prenumeranter ladda ner alla årgångar gratis.

Det enklaste sättet är att få tidningen rätt i brevlådan. Kolla in våra fantastiska erbjudanden här.

Leta efter något av vad du kan läsa:

1 . GATEBIL med många feta saker. 60 sidor ombyggda bilar med allt från 75 till 1000 hästkrafter ... och inte minst en chatt Med Asim Gondal, som förlorade båda benen i den värsta olyckan i GATEBILs historia.

2. Vi har testat den helt nya Audi A4 mot sina värsta konkurrenter, nämligen BMW 3-serien och Mercedes C-Class i en sann fyrhjulsdriva. Tror du att vi väljer nykomlingen?

3. Nej Det finns verkligen ingen ny bluff försök från Nigeria. Faktum är att afrikanerna tror på allvar när de säger att den här hybridhybridbilen kommer att göra Afrika på hjul. Kontrollera deras dumma försök att bygga en bil på egen hand.

4. Vi har varit i en av världens mest trafikerade tränare. Nyckelord: 8-hjulsdrift, 40 ton, 68-tums hjul, 500 hästar.

5. Mercedes GLC är en efterlängtade nyheter för många. Vi vet att det kommer att bli en försäljningssuccé efter att ha försökt det. Hur står det mot BMW X3?

6. Hybridbilar ligger i vinden. Toyota har hybridiserat sin RAV4 och fått elkraft på bakhjulen. Vi har provat den kraftfulla ansiktslyftade versionen.

7. Vi har tagit pendressen för att köra RangeRovers finaste lyx traktor, Ranger Rover SV Autobiography för 3 miljoner dollar.

8. Ingen sak är mer autofil än en klassiker. Bilracinglegenden Trond Schea körde några av de hårdaste förarna på 60-talet, Ford Lotus Cortina. Hans goda vän, Holm Jacob Matheson, har återställt sin bil till 100 procent strokefinish. En vacker del av norska motorsporthistoria.

9. Mercedes G är evig och utvecklas ständigt till nya höjder. Med portaxlarna stiger både bilen och priset till himmel. Endast ombyggnaden av undervagnen kostar mer än en Toyota Land Cruiser med Arctig Truck konvertering! ! ! Sedan kommer Mercedes själv också ... men är det något hårdare?

ADVERT

Mest populära