All egendom: trädgård, kök, inredning >> Gör Det Själv

8 Hårda lampor du kan göra själv

Ta naturen till

Här har de blended det moderna med den verkliga - nämligen naturen. Titta så snyggt är det här matsal lampan. Ut och hitta en fin kvist och köp några tuffa glödlampor. Värre är det inte. Källa: Decor8blog.

En konstverk

Se den här vackra ljuskronan! Det är inte svårt att göra heller. På webshop CB2 köper du bubblorna från 16 kr stycket och på Mintlovesocialclub är receptet. Källa: MintLoveSocialClub.

  • Residential Plus: Gör en sexplattformad taklampa

Ralph Lauren Copy

Denna snygga lampa är inte lättast att göra, men den tid det tar måste vara värt det. Denna lampa är en kopia av Ralph Lauren Dustin taklampa, som ursprungligen kostar 3400 kronor. Använd mycket mindre och gör det själv! Källa: Viewalongtway.

Läs också:

Skapa ditt eget bäddsegment

Hur man gör ett bäddsäck som uppdaterar ditt sovrum.

Bakpapperslampa

Det ser ut som skal, men det är faktiskt tillverkat av bakpapper och vaxpapper. Perfekt i vardagsrummet eller sovrummet. Källa: Design Ponge.

Återvinna plastskedar

Vem skulle tro att plastskedar kunde vara något så snyggt? Köp en 5-liters flaska vatten och en påse skedar. Skär skedar och lim på. Denna lampa tar inte lång tid att göra. Källa: Futurenow.

  • BÄTTRE: 24 unika utomhusljus

Vi gillar att återanvända

Detta är perfekt för att ha över köksön eller matbord. Dessutom skadar det inte allt som återanvänds. En tjock plank och slitna rivare - blev en lampa på 1-2-3. Källa: Recyclart.

Läs också:

Gör det själv: Dra nytta av utrymme i garaget

Det finns ingen anledning att bilen upptar hela utrymmet i garaget när det är ute ur bilen. Här är historien om hur vi mötte garaget, ...

Supertrendy

Att göra vackra lampor var superpopulär 2014. Vad sägs om att ta steget framåt 2015 och skapa ett fint takljus. Källa: Etsy.

  • Bostads Plus: 14 svalare för mindre än 1000 NOK

I barnrummet

Titta på denna söta himmellampa. Lampan skärs av trä. , medan molnen runt är skuren av papp. Klipp ut den figur du eller ditt barn kan önska. Källa: Sheharzad Arshad.

  • Vi vill ge dig mer smarta tips - registrera dig för vårt nyhetsbrev
ADVERT

Mest populära