All egendom: trädgård, kök, inredning >> Gör Det Själv

8 Saker du kan skapa Driven

1. Förnya det tråkiga tallet

Furu var den stora favoriten på 80-90-talet. Har du fortfarande någon fururammer igen, så kasta inte dem. Montera drivved och lim på. Engl.

2. Normalt kostar dessa 2500 kronor

En vacker lampa av drivved. Allt du behöver är en enkel lampa, ståltråd och naturligtvis drivved. Några timmar senare har du en tuff lampa som du kan visa för dina gäster.

  • 11 fantastiska idéer för vad du kan göra pallar

3. Visa upp dina finaste kläder!

Många köper klädhängare för att visa fram sina finaste kläder. Gör lika bra, om inte bra, själv! Läs mer på Houseandhome.

Läs också:

Gör det själv: Vackra Patina möbler

Gör möblerna äldre! Slitage är gjord med slippapper, färg och lite arbete.

4. Förstoringsrum

En spegel skapar en 3D-effekt i rummet och visas förstorande. Dessutom är det ett konstverk i sig. Gör den här spegeln och prova på outfit. Här behöver du inte hoppa för att ta allt från topp till tå.

  • 8 tuffa lampor du kan göra dig själv

5. Grovt och trendigt

Träverk ser mycket ut i 2015. Trä, mässing och marmor är tre av huvudtrenderna. Skapa dina egna tuffa kubbelys av drivved. Receptet finns på Mitt lilla projekt.

6. Perfekt för barnens rum

Det är inte lättare att få det. Allt du behöver är några färgglada, söta knutar av ditt val och så stor drivved som du önskar. Skruva av och du är klar. Fördjupningen.

Läs också:

10 saker du kan göra från saker som du aldrig använder

De flesta av oss har saker i lådor och skåp som används sällan eller aldrig, utan att nödvändigtvis skräp. Här är 10 idéer för vad du kan använda ...

7. Har du middagsgäster?

Denna telehållare är superfin som borddekoration. Bara två enkla steg, du är klar. Itsoverflowing.

  • 8 vackra betongprojekt som du kan börja idag

8. Hud som en sol

Kanske kan den här spegeln uppmuntra de trötta morgnarna. När våren kommer kan du ta en tur till stranden och välja det mesta du behöver. Skapa den här vackra spegeln.

  • Vi vill ge dig mer smarta tips - registrera dig för vårt nyhetsbrev
ADVERT

Mest populära