All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

8 Idéer för drömbadet

1. Vilken färg vill du ha?

Om du går för neutrala färger på plattorna är det trevligt om du slår på färgklockor i möblerna. Mössserien Wisdom från Aspen Baths finns i alla NCS-färger - det vill säga tio miljoner nyanser att välja mellan.

Alla lådor är stängda med dämpning, och den övre lådaskåpet har delade fack. Möblerna kommer att monteras helt. Priset för 80 cm bestick med handfat är 9700 kr. Om du vill ha en annan färg än vit, svart ek, valnöt, vit högglans eller ek, kommer det att finnas ett tillägg i priset.

2. Motståndskraftig mot fukt och ånga

Bright är en ny muromgärdad badrumsserie från Ballingslöv. Lådorna är svarta, vilket utgör en cool kontrast till den vita fronten.

Läs också:

Smarta badrum för små badrum

Små badrum kan vara en utmaning när det gäller inredning. Vi ger dig tips om hur du enkelt kan ta emot vad du behöver.

Ljus kommer i bredd 60, 80 och 100 cm, och alla fronter är målade med Ballingslövs prisbelönta färgteknik som gör möblerna resistenta mot fukt och ånga i badrummet. Prisexempel: Handfat med handfat, NOK 11 300.

3. Få plats för allt!

Ikea har många bra lösningar för det vardagliga badet där du enkelt kan ta emot ett litet rum.

Om du letar efter möbler i full storlek får du ett fräschare rum om plattorna har en annan färg - till exempel i turkos som i det här badrummet. På bilden kan du se Silverån 40 cm underdel med Hamnvikens handfat, NOK 1045 för kombinationen.

Läs också:

Undvik rodnad med smart lagring

Inredningsdesigner Kaja Hanevold kan dölja röra i rum med egna hyllor och skåp. Se hennes smarta lösningar för lagring.

4. Klassisk stil

Noro Polo är en snygg badrumsserie. Köksskåp finns i svartvitt (matt / lackat), och dörrar, lådor och spegeldörrar har mjuk stängningsfunktion.

Kr 1295 för handfat, kr 4100 för 60 cm underdel, kr 2595 för spegel. Om du vill skapa lite mer spänning på ett vitt badrum, är det en bra idé att blanda ett fält med kakel i en annan färg - som svart som på bilden.

5. Fina i persiken

Du kan också färga ett neutralt bad med textilier i fina färger. Denna serie från Jotex kommer i en fin, så persika färg som inbjuder dig till välbefinnandet i badrummet.

Läs också:

10 saker du måste veta innan renovera ditt badrum

Om du inreda ditt badrum eller bygga nytt? Här är de tips och regler du måste kunna få innan du börjar.

Dusch gardin, kr 149. Set med fyra små handdukar, kr 99. Två små handdukar, kr 138, handduk kr 129. Kvadratisk badrumsmatta, kr 149, badrumsmatta kr 129.

6. Matt elegans

Kviks badrumslösning Mano är enkel och elegant med vita mattfronter.Det kan enkelt utökas med smarta lösningar om du behöver mer lagringsutrymme. Här finns en kombination av skåp, bänkskiva och handfat, kr 14 085.

7. Snygg i svart

Noro står bakom dessa badrumsmöbler kallas Sand. Serien har spännande former och erbjuder mycket bra lagringsmöjligheter.

Finns i vit högglans eller matt svart. Vanity, £ 4900, underdel, £ 7995, speglad skåp, £ 6995.

Livet på landsbygden

Philippe Starck har designat ännu ett badrum område för Duravit, och den här gången har han inspirerats av den amerikanska Cape Cod - det natursköna området på New Englands kust.

Här är fokus på ekologiska former och naturmaterial som trä och keramik. Prisexempel: Öppet köksskåpslösning, från kr 30 050.

ADVERT

Mest populära