All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

7 Flott frågor till badrummet

Velgjennomtenkte val av kakel och inredning och matchande färger på badrumstextilier är en bra bas för ett lyxigt badrum.

Men lika viktiga är detaljerna, och här kan du verkligen välja och sätta in bland eleganta, roliga, coola och designorienterade saker.

Vi har plockat upp sju rörda föremål till badrummet, men urvalet och möjligheterna är givetvis mycket större än vad vi har utrymme att presentera här.

Något vanligt: ​​ Armatur för designmedvetna om italienska Ritmonio.

Tidens coolaste beslag?

Badrumshandlare Håll det i badrummet Säljaren säljer armaturer i stil. Vi föll speciellt för Waterblade från italienska Ritmonio och Hansamurano från tyska Hansa.

Praktiska tvålmedel> 999> Avlägsna dig fula plastdispensrar och investera i en fin såpdispenser för ditt bad. Det ger badrummet en snabb och enkel hiss. Varför inte använda en dispenser för kroppslotion eller handkräm också? Ny och användbar har en skälig och elegant soppdispenser i rostfritt stål. Om du vill ha mer design i badrummet, kan Eva Solos fallosen-inspirerade tvåldispenser eller Vipps roliga delliknande tvål dispenser vara ett alternativ. Den senare får du både i väggmonterad och i vanligt stående version.

Läs också:

Titta så smart! Detta badrum har dolt tvätt

Ålesund-familjen underbara gästtoalett har en hemlighet: i garderober och lådor döljer en fullblod tvätt! Här berättar ägaren hur en ...

Billig:

Elegant tvålkopp från IKEA för bara nio kronor. Tvålkopp

Om du föredrar hårda tvål, kommer en läcker tvålkopp att dekorera badrummet. IKEA har bland annat Dragan, en elegant tvålkopp i lackerad bambu, för löjliga nio kronor.

Badställ

Vad är mer gott på en kall vinterdag än att sjunka i badkaret, kanske med en bra bok och kanske något bra i glaset? Och vad är mer irriterande än våta boksidor och inget ställe att lägga på glaset? Clas Ohlson säljer lösningen - ett badkar med glashållare, bokstöd, ljusstake och plats för både tvål och svamp.

Toalettborste

toalettborsten är inte det roligaste att spendera pengar på, men med denna underbara designad av Decor Walther får du åtminstone en elegant borsthållare som inte gör skämmas även bland även de mest kräsna av oss. Stativet hänger på väggen så att du enkelt kan tvätta golvet under den.

Självhäftande:

Knagger är alltid användbar i badrummet. Detta är självhäftande och från Beslagboden. Självhäftande knagger

I badrummet finns alltid ett behov av knagger, och mer än du trodde när du inredde badrummet. Handdukar och badrockar ska hängas upp och du kan behöva knacka på fjädrar, bälten, smycken eller kläder. Välj sedan självhäftande knagger. De bryter inte membranen när du hänger upp dem och de kan bytas ut eller tas bort när du blir trött eller vill byta stil.Självhäftande knagger i olika stilar som passar in i badrummet finns på Beslagboden.

Handdukshandduk

Varma, torra handdukar är en daglig bekvämlighet. Det är lätt att vänja sig vid. Ska du renovera badrummet, överväg att installera en handdukstork.

Läs också:

Hur länge har badrummet varit att bada?

Hur länge kan du förvänta dig att duschkabinen eller tvättstället i badrummet håller?

- Det är otroligt bekvämt med en handdukstork. På sommaren finns det handdukar, badkläder och våta fotbollskor, och på vintern är det täckt med snöiga hattar, vantar och halsdukar ", säger Magne Åkvåg i Pax Electro Products. Läs mer om handdukstorkar här.

ADVERT

Mest populära