All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

7 Steg till en ombonad vardagsrum

Efter en lång period av kala fönster har gardiner igen varit "levande ren." Och det hjälper naturligtvis att ge mer humör till vardagsrummen runt om i landet. Men här är det också stora skillnader. Tänk på att en lång, mjuk och vadderad ned med tunga veck, infall mer än en tät, glänsande och snål gardin.

2. Matta på golvet

Golvet är ett stort område i vardagsrummet, som har en hel del att säga hur värma rummet uppfattas. Och det är en liten whining på golvet än mjuka filtar - oavsett om det är en solid vägg-till-väggmugg eller fler mattor.

LÄS ETT: Därför borde du ha ett filt i vardagsrummet

3. Varma färger

HOT: Varma färger hjälper utan tvekan till att skapa en varm atmosfär i vardagsrummet. En tapeter med konsistens lägger livet till väggen. (Foto: Fantasy Interior) "> HOT: Varma färger utan tvekan bidra till att skapa en varm atmosfär i vardagsrummet En förlust av struktur tillför liv på väggen.. (Foto: Fantasy Interior)

Det är ingen tvekan om att färgerna kan bidra till värme i det inre. En tom, vit målad vägg gör lite "ihåliga känslan" många vill hemma. Välj färger du känner dig bekväm med, och titta gärna från den varma delen av färgcirkeln för de mest ljumma interiörer . dämpade färger uppfattas som regel också tystare och mysigare än de flesta kulørsterke

Läs också:.? Vad är de varma och kalla färger

4. matte ytor

Math och taktila ytor känns mysigare än slät och glänsande. om du till exempel måla väggen i vardagsrummet, kan du föra en matt färg om du vill ha det varmt intryck. Men kom ihåg att varm, matt yta behöver ofta några häftiga, blanka kontraster att det inte skulle "bota igen. "

MATT: Mattytor känns vanligtvis lättare än vita. binder den mattmålade väggen med några glänsande detaljer för att skapa liv och undvika att det växer igen. (Foto: Flügger) "> MATT: Matt ytor uppfattas oftast mysigare än blanka Kombinera matt målad vägg med några blanka detaljer för att skapa liv och undvika." Växa igen". (Foto: Flügger)

5. förlusten på väggen

Många människor har nu blivit medvetna om förlusten kan användas på mer än bara en gavel. och det är kanske inte så konstigt, eftersom förlusten av texturen ger väggar liv och bidrar till den varma atmosfären . i det inre

6. naturmaterial

TRE: Vi är förtjust i naturmaterial sådana nycker på golvet Trägolv i kombination med mattor, ett uttryck många kommer att njuta av (Foto: Pergo).. "> TRE: Vi älskar naturmaterial som gnuggar på golvet. Trägolv kombinerat med mattor, ge ett uttryck som många kommer att njuta av. (Foto: Pergo)

Vi älskar träarbete i landet, och en av anledningarna kan vara att naturliga material tycks vara hårdare än konstgjorda material. Både på väggen och golvet är det för närvarande populärt med trä.Trägolv, speciellt med en matt yta, verkar vara lunatic även om materialet är svårt och på väggarna runt vi ser träpaneler och träpaneler. Cork är ett annat naturmaterial som ger "mjuka" föreningar, som kan användas på golvet för att göra det varmt och varmt.

7. Mönster

I allmänhet kan vi säga att mönster lyser mer än enfärgade ytor. Var därför inte rädd att ta mönstret in i vardagsrummet - oavsett om det är på golv, på textilier, på väggen eller på flera ytor.

ADVERT

Mest populära