All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

7 Fina grillar i alla prisklasser

En grill kan vara så mycket, från en enkel bordgrill till ett vanligt utomhuskök, och maten kan grillas med el, gas eller kol.

Vad du än vill ha, och nästan oavsett vilken prisklass du vill ha, hittar du en grill för dig.

Vi har samlat en massa bra grillar som kan inspireras nu före grillperioden. Urvalet är stort och varianterna är många. Det vi presenterar här är därför bara ett litet urval av vad som finns på marknaden.

Billiga till balkongen

Beaumont: En av de minsta grillar du får.

I de flesta block och radhus finns regler för grillning, och många ställen accepterar bara elektriska grillar.

För dig med liten plats har Elkjøp och Lefdal en enkel bordgrill från den nordiska säsongen. Modellen heter Beaumont och har en effekt på 2000 watt. Grillen har en termostat så att du kan justera värmen och en fettuppsamlare för enklare rengöring.

Läs också:

Tulpan och rosor på våren trädgård

Tulpan och rosor är några trädgård entusiasten Orhan Cristina grinder Sveen brinner. Se Solfrids tips om rosor och tulpaner.

Vägledande pris: 200, -

Elektrisk till fots

Eldorado: Elgrill till fots.

För dig med lite större utrymme kan Eldorado-modellen från samma leverantör vara ett alternativ. Liksom Beaumont har Eldorado också en termostat och kraft på 2000 watt. Grillplatsen är något större på denna modell och har ett glas och ett ribbfält. Dessutom har grillen lock.

Grillen är på en fot och har ett enkelt arbetsfack där du kan placera mindre utrustning, kryddor eller drycker. Som en extra bonus kan den övre delen lyftas och läggas på bordet för servering.

Rekommenderat pris: 800, -

Charcoalgrill för inomhusbruk

Läs också:

Välj rätt grill

Nu är det dags att grilla utomhus igen. Här visar vi dig några av de senaste grillnyheterna som passar stora och små utomhusområden.

Amica Barbecook: En kolgrill du vet kan ta med inomhus.

Bordgrillar behöver inte bara vara elektriska. Denna söta modell av en kolgrill kallas Amica Barbecook. Grillen har både en stekpanna och en steker, och den levereras med en silikonmatta som ett bordskydd. Enligt leverantören måste bambuskolan göra grillen fri från ozon så att du kan använda den.

- Överrask familjen med att grilla på en bra gammal väg, men utan rök. Bambuskolan gör det inte skyldigt, hävdar Hive Center.

Vi har inte försökt oss själva och är inte bra på påståendet. Därför rekommenderar vi att du försöker grillen några gånger innan du flyttar in den.

Rekommenderat pris: 1000, -

InVite från Jernia

Läs också:

Bygga badrum - Badrumsledningar

När man bygger badrum finns det många saker att tänka på.Rörledningen är en av dem.

Bjud in: Finns i två storlekar.

Bjud är Jernia eget varumärke, och detta stationära gasolgrill med fyra brännare i rostfritt stål och en sidobrännare kan hittas därmed i Jernia butiker runt om i landet. Detta är en anständig grill lämplig för en vanlig familj.

Grillen har inbyggd termometer i locket som enkelt ger dig en indikation på temperaturen av grillkammaren utan att behöva lyfta locket och frigöra värme. Den levereras med en mindre arbetsyta med inbyggda krokar för att hänga ut grillverktyg.

Jernia har också en mindre och billigare modell med tre brännare.

Vägledande pris: 2000, - för tre brännare, 3000, - för modellen med fyra brännare.

Grill med stil

Q Serie: Ett kompakt och prisbelönt utseende.

Weber Q-serien visar att en gasgrill inte behöver stor och fyrkantig. Detta är helt enkelt en praktisk grill i en kompakt och modern design, utan att kompromissa med grillytan, som är den

decent 46 x 65 cm för Q320 modell.

Grillen har två brännare, inbyggd termometer, Grill-out ™ -ljus på handtaget och steglös värmekontroll. Grillen levereras med fem års garanti program

Listpris: 4500, -

Genesis 330: storebror i Genesis-serien. Kan utökas med extra skåp och arbetsytor.

Med ytterligare skåp och frässtationer

har Weber uppgraderat gasgrill serie Genesis. Nu kan du få extra garderob för grillen, och du får också större arbetsytor på sidobordet. Dessutom har de största modellerna sin egen frässtation. Detta är en brännare som ger extra hög värme, vilket är särskilt fördelaktigt för dem som vill tätnings biff innan grillning eller som gillar att röra-stekta grönsaker.

- Du kan även byta ut grillen om du vill ha det - och få ett jätte utomhuskök med allt som hör till. Ett utekök som kan göra även de mest bortskämda professionell kock svartsjuk hävdar Jens Bindslev, vd för Weber.

Genesis E-330 har ett 66 x 50 cm grillområde, 3 rostfria brännare och ett 25 års garantiprogram.

Vägledande pris: 9 000, -. Ytterligare skåp kommer dessutom.

Mer än en grill - ett utekök

- grillen för dig som gör dina grannar rätt avundsjuk, skriver Land om utekök Avalon 12781, och inte utan anledning. Det här är den grill som har mest.

Avalon 12781: - Grillen för dem som vill göra grannarna avundsjuka.

Grillplatsen är 90 x 44 cm bred. Grillen har fyra rostfria brännare, en infraröd brännare och en sidbrännare där du kan laga såser och grönsaker. Gilla du att grilla kyckling, kan du njuta av grill med motor och en separat vertikal brännare för spaden.

Det är bra att denna modell kallas utomhuskök, inte bara en grill. Avalon 12781 levereras med en praktisk arbetsbänk i granit, och den har en svalare i ett fack så att du kan hålla mat eller dryck svalna. Det har till och med inbyggd belysning som kan anslutas till en jacket så att du kan sträcka grillsäsongen i mörkare säsongen också.

Riktat pris: 21,900, -

ADVERT

Mest populära