All egendom: trädgård, kök, inredning >> Gör Det Själv

7 Olika saker du kan göra med Ikea möbler din

Ikea kunder runt om i världen har gjort det till sin uppgift att förnya älskade möbler så att den inte längre liknar massproducerade varor. Detta har resulterat i den briljanta webbplatsen för ikeahackers. net; Webbplatsen är fylld med bra idéer, DIY och enkelt hur man är.

Vi har identifierat de coolaste "hackare" vi kunde hitta, och definitivt kommer att försöka själv.

Hemmabio

Ganska enkelt (och billig!) Du kan använda en Ikea skåp för att dölja en projektor, till exempel, sovrum. Blog Huskverna visar dig hur!

Foto: Kom ihåg Verna

Kök

En sambor från Sverige skrivit bild av deras tillfälliga köksö och förklarade att de endast har skruvas en bordsskiva på en vanlig Ikea bokhylla. Se fler bilder och hur HÄR!

Foto: Ikeahackers. netto

Diskret vinhylla

Om du vill ha din egen plats att lagra vin i ett litet kök, kan en tjock vägghylla vara svaret. Två RIBBA två Ikea hyllor gör vinet inte rulla ner, och fälgen döljer flaskan på ett bra sätt.

Foto: Ikeahackers. netto

Egen byrå

Eller, nästan, åtminstone. Om du har en tråkig Ikea-lådor som står, finns det inget i sättet att omdirigera det i exakt din stil. Detta är ritat i en ny outfit av bloggaren Hello Boudreau.

Foto: Hej Boudreau

Ny kökshylla

RIBBA-hyllan kan användas för mycket mer än bara bilder. Köp en av samma färg som kökets vägg och fäst en metallstång nedanför. Dekorera hyllan och lämna köksredskapet nedanför.

Foto: Ikeahackers. netto

Redesignad LACK

Har du en LACK-tabell som du inte behöver? Denna Ikea hacker har fäst ett lager av trä på bordet, målade det och fått ett modernt och nytt soffbord.

Foto: Ikeahackers. net

Order of the

med en borr, en rib-hylla (naturligtvis), en BYGEL stång och några krokar du har allt du behöver för att ha verktyg i ordning. Se vad du behöver göra här!

Foto: Ikeahackers. bara

Kommentarer

När du kommenterar måste du använda ditt riktiga namn. Var objektiv, respektera andras åsikter och kom ihåg att många läser vad du skriver. Brott mot reglerna kan leda till uteslutning.

ADVERT

Mest populära