All egendom: trädgård, kök, inredning >> Konstruktion

6 Skäl till varför vi älskar praktiska män

En undersökning av svensk modette. se visar att svenska kvinnor tyckte att snickare är det sexigaste yrket en man kan ha. Detta är en del av serien av nordiska, snickare-haunting undersökningar.

dating webbplats Møteplassen namnges också snickare till sexigaste yrket i en undersökning från 2015. Vi håller med om att fist användbar män är god som guld, oavsett om du är singel eller i ett förhållande.

Inte för att kvinnor i dag griper gärna tag i både snickarverktyg och andra redskap för dig själv - men det kan vara skönt att släppa också ...

- Vem vet, drömmar kanske många kvinnor om en man som kan fixa hemma och verkligen gör deras inredning drömmar, säger Emma Bengtsson, marknadschef på mötesplatsen.

Joiner yrke kom att vila på delad första plats med polis att uppfylla utforskning av rymden, men i hemmet är det mer användbart att ha en handyman än fuzz, är inte det?

Här är åtminstone sex saker på en praktisk man som får våra hjärtan bultade extra hårt:

Se också:

för att skapa dockskåp för barn

Ser du dig ett roligt projekt som kommer att glädja barnen i krigstid? Skapa ett överdådigt dockor!

1. Han är övertygad.

Se honom för dig: Bredhårig, bred och hård. Han pusslar problemet ett tag - men då vet han plötsligt vad han måste göra och går till jobbet med inställningen att "Jag fixar det här smidigt!" Män som vänder, bygger och reparerar, och vem tror på att de kan göra det - vad är det för fel?

2. Fysiskt arbete är hård

Hantverkare och praktiska män njuter av sina kroppar. När en kille använder grov styrka för att riva en vägg, t ex, blir det mycket högre på sexig skala än en man som är krökt över ett tangentbord hela dagen. Det är det enda (får man skylla på hormoner här?).

3. Han tar ansvar för hem och hem

Finns det något bättre än en man som ser något att göra - och så går arbetet vidare? Vi dör lite inuti varje gång vi måste mumla på en motvillig soffa, medan gnistan lyser upp inför en stilig kille som får saker att göra.

4. Du är fri att komma undan

Ju mer han gör, desto mindre måste du göra. Så om mannen tycker att det är tillfredsställande att skruva Ikea-möbler, smyga terrassen eller slipa golvet med en tung och bullrig maskin - var så bra! Under tiden sitter vi bara här och planerar det nya köket om det är okej?

5. Du sparar pengar

Det är dyrt att anställa hantverkare. Mycket dyrt. Om du sparar pengar som han skapat smarta bänkar tid av plankan skär dig ändå skulle kasta - ja, då blir det mer pengar att njuta av, roliga och romantiska restaurangbesök.Hurray för handyhunks!

6 ... och ibland blir han av med sig själv.

Varning: Fysiskt arbete kan få det att bli lite varmt. På så många sätt ...

Är mannen i ditt liv praktiskt? Rösta nedan!

Läs också:

10 skäl att inte kasta små påsar med kiselgel

Kasta inte de roliga små påsar som du hittar i sådana skokartonger. Silikagel kan användas för en mängd olika saker!

Vill du ha mer steamiga heta tips? Prenumerera på vårt nyhetsbrev

ADVERT

Mest populära