All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

6 Dödssynderna i badrummet

Villeroy & Boch i samarbete med YouGov intervjuade cirka 1000 norrmän om dåliga vanor som är mest besvärande av huset regnigaste rum.

De största irritationerna var definitivt de som saknade hygien - och tankeväckande - att göra:

1. Om du inte gör rent med toalettborste för toalettbesök

Det är inte okej att luta upp toalettsitsen att överrumplas av ... ja, du vet. Tack till dig, din tidigare gäst - bra om du tvätter dig ut ur det sätt du nästa gång du har gjort nummer två. Enligt undersökningen irriterar 38% bristen på användning av tusenskönan , vilket är mycket förståeligt.

Bonus PUNKTER ... ges till män som tvättar bort urinskvetter på golvet, och kvinnor måste naturligtvis komma ihåg att använda sina sopor att göra sig av bindor och tamponger.

Läs också:

10 saker du måste veta innan renovera ditt badrum

Om du inreda ditt badrum eller bygga nytt? Här är de tips och regler du måste kunna få innan du börjar.

2. Hår i duschen eller handfat

36% irriterar återhettningshåren i duschen eller handfatet. Inte bara tätar håren dränera, det är också ganska äckligt att behöva manövrera bland annat kroppsavfall när man är i badrummet för att göra sig ren och vacker.

BONUSPOENG ... går till alla som faktiskt öppnar gallret och rengör elden med jämna mellanrum. Regeln i vårt hem är att det här är en uppgift för hushållet med det längsta håret.

3. Byt inte dorull när hylsan är tom.

Hjälp! Du sitter där och har gjort ditt behov när du plötsligt upptäcker att den är tom för dopapir. Dannys lag har lämnat dig med en tom och grå hylsa, och du kan bara hoppas att det tråkiga lagret ligger inom räckhåll.

Läs också:

Hur ofta byter du handdukar?

Hur ofta byter du verkligen handduken? Förmodligen inte tillräckligt ofta, säger rengöringsexpert.

Enligt undersökningen irriterar 32% av norrmänna de som inte fyller mer papper i slutet av rullen.

BONUSPOENG ... om du tar hänsyn till din partner och låter papperet hänga med önskad sida in eller ut.

4. Lämna smutsiga kläder och handdukar på golvet.

Våta handdukar på ett ljummet badrumsgolv är lite av en badrumsbomb. Förpackning i andras smutsiga trosor och strumpor är inte heller ett idealiskt scenario. 31% är förtjust i familjemedlemmarna som inte hämtar tvätten och handdukarna från badrumsgolvet.

Ett varmt tips här är att investera i en handdukstork och kanske en separat tvättkorg till badrummet.

BONUSPOENG ... går till dem som ser till att det finns en trasa rena handdukar tillgängliga efter duschen.

Läs också:

Därför bör du gå din katt

Det är inte så många som gör det, men det är faktiskt en bra idé att vandra med inbyggd katt. Och katten, det kommer definitivt att uppskatta det!

5. Tannkremsøl bassängen eller på spegeln

Lider du av otäck, stelnat tandkräm Klyset i handfat och en spegel full av Solidox-splash? Då är du i gott företag med 28% av deltagarna i Villeroy & Bosch-undersökningen.

Tips: Om du fortfarande kämpar med disken, kanske du inte har tillräckligt med fall i ditt handfat. Se till att du har en praktisk svamp som är lättillgänglig för alla i din familj.

BONUSPOENG ... går till de som också tvättar sina tandborstar regelbundet. Här kan du samla in många bakterier!

6. Sänk inte dosen

Totalt 15% irriteras av detta. Det här är en strid mellan könen som aldrig dör, och det är ingen överraskning att de flesta kvinnor är irriterande att tornet ligger på toppen.

Enligt en kvinnlig kollega bör alla män helst sitta och kissa, men så långt borde vi inte gå. Se bara till att du lägger ner dorningen, så kvinnan i ditt liv kommer inte att släppa stubben på kallt porslin nästa gång hon tar ett nattligt toalett.

BONUSPOENG ... för dig som tar hand om att tvätta händerna efter att ha varit på språng. Chockerande 20% av alla nordmän slipper för att göra detta.

kändis i dotrøbbel

Hur litet socialt acceptabelt är det att släppa bassängen, fann övrigt skådespelerskan Jennifer Lawrence nyligen ut.

I en intervju med MTV uppgav hon att hon inte tvättade händerna efter dopet - bara för att chocka dem med vilka hon intervjuades.

Internet exploderade vid tanken på de smutsiga banorna i Jennifer Lawrence, som var tvungen att skicka denna dementiva status på sin Facebook-sida.

Men hon kunde inte dyka och var tvungen att ta ett lite skämt så att du kunde släppa handfatet om du använde bidén felaktigt istället för toaletten. Internet på sitt bästa, det vill säga.

Vilken typ av illa irriterar du dig mest? Rösta nedan!

ADVERT

Mest populära