All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

6 Alternativa användningsområden för gardinstång

Flexibla lösningar för hemmet

Justerbara stänger för duschdraperier eller draperier, tycker om att etablera sig i spänning, är smartare än du kanske har tänkt på. De passar nästan var som helst, och du behöver inte göra hål i väggen för att hänga upp dem.

I själva verket smarta teleskopstänger som används för många andra saker i hemmet. Vi har hittat sex smarta hackar, och här är det verkligen bara fantasin som sätter gränser.

1. Håll beställningen i

Lagrefra stonepondhouse lådan. blogspot. comCopyright-problem, pannor och medlemslagring med spänningsstänger ... Så mycket mer! 5K + D Ställer Kitchen

Om du väljer stavar som är tillräckligt kort för att passa in i kökslådan, öppnar upp en ny värld av möjligheter. Nu kan du få full kontroll på lock, skärbräda och andra saker som kan lagras vertikalt. Sätt stavarna i spänning och använd dem för att dela brickorna i mindre sektioner. Fungerar också utmärkt för lock till pannor och kokkärl!

2. Flexibla garderober

Spara Lägenhet Therapy Copyright problem idéer två bruk så svårt att nå utrymme i garderober 15+ Användningsområden för Stretch Rods Du har aldrig tänkt Of12K + Beth Anna AdamsFor Home

Justerbara stavar kan också användas för smarta lösningar i en garderob, om Till exempel behöver du fler stavar för att hänga på hängare. Var försiktig så du inte lägger för mycket på stavarna, de kan inte tolerera det.

Du kan också skräddarsydda lösningar på sådana skor, som i den här bilden.

Läs också:

Detta är den smartaste och bästa trick vi upptäckte 2016

Under 2016 har vi delat in våra bästa tips och tricks som gör livet lättare för dig. Här är våra favoriter, liksom några helt nya.

3. Kontrollera sprayflaskorna

Lagrefra livesimplybyannie. comOpphavsrettslig problem älskande Dessa 10 platsbesparande orderframkallande nya användningsområden för dragstänger! Vem visste? ! 3K + Live SimplyKitchen Organisation

Har du flera sprayflaskor, t ex både fönstertvätt, blomma duschar och kök rengöring, du kan hänga dem prydligt uppradade efter varandra på en gardinstång kan variera upp under diskbänken. Då får du bättre utrymme i botten av garderoben, och en bra översikt.

  • Läs också: 7 geni lagringslösningar.

4. Hängande trädgårdar i

LagreTipHeroOpphavsrettslig problemHanging Garden Redigerad | 24 Vansinnigt Grymt sätt att använda Tension Rods i ditt Home1K + Mary Miller Idéer för hus

Vill du ha en liten inomhus örtagård, kan du hänga upp en teleskoppinne på fönsterbrädan i köket. Placera plantorna i en balkong med enstaka burkar. Sedan har du örterna lättillgängliga när du lagar mat.

  • Läs också: Hur håller du dina örter för att hålla längre.

Samma trick kan givetvis också användas för blommor och växter som inte kan ätas.

Läs också:

Varför INTE använda bakpapper

Bakpapper kan vara ett oumbärligt verktyg i köket, men du borde egentligen undvika det.

5. Tillfälligt galler

Spara en bra sak av JilleeCopyright IssuesTension Rod Uses Hitta mig på Facebook: www. Facebook. com / SkinnyFiberNC Hitta mig på Pinterest: www. pinterest. com / SkinnyFiberGal / Hitta mig på Twitter: www. twitter. com / SkinnyFiberGal Förlora fettet! www. Facebook. com / grupper / HealthyAndFitWithJenna Fire your boss! www. SkinnyFiberFreeTour. com /? Källa = PinTour www. only1stop2shop. com9K + Chemical Free Fitness MomDIY

Har du husdjur eller små barn som föredrar att inte köra alltför mycket runt, kan du använda stavarna för att skapa tillfälliga stängsel i hemmet. Du behöver mer, och behöver fixa dem med lite utrymme, men du får full kontroll om att ingen fastnar eller exponerar sig för risker.

  • Läs också: Ikea-tricket alla barnbarn kommer att älska.

6. Hide katt toalett

Spara Buzzfeed Copyright problemRemove ett skåp dörrpanelen och lägga till en gardin med en dragstång för att dölja kattlådor @ Home Design Ideas462Abbey Blair Vintage Home idéer

Cat toaletten är sällan något du skulle vilja ha på displayen. Du behöver inte heller det, om du har en stång och lite tyg! Hitta ett litet hålrum i huset där kattlådan kan stå, till exempel ett skåp i rätt höjd.

Sedan gör du bara några enkla gardiner och lägger dem på stången, som du sätter i spännen. Gardinerna dras och spetsen är kattens toalett dold. Medan pus hittar vägen så enkelt som just det.

  • Läs också: 7 smarta saker du inte visste att du kunde använda kattskräp.

Källa: SF Globe

Vill du ha mer tips och tricks som gör vardagen enklare? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Läs också:

Därför borde du äta mer baljväxter.

Belgiska frukter ökar blodsockret långsamt, dessutom innehåller de lågt fett och är väldigt näringsrika.

ADVERT

Mest populära