All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

5 Inrednings tips för vardagsrummet

Det finns matsal, vardagsrum, tv-rum, lekrum, trädgårdslokaler, källare och loftrum. Idag använder vi vardagsrummet för det mesta. Det moderna vardagsrummet ger oss fred och energi samtidigt som vi visar vår personlighet.

LÄS OCKSÅ: Skapa ditt personliga vardagsrum.

Personlig flöde

PERSONLIG FÄRGVALG: Det är smart att spendera lite tid att hitta dina färger. (Foto: Intag) "> PERSONLIG färgval: Det är smart att spendera lite tid att hitta dina färger (Foto: Intag).

När vi möblera ett vardagsrum, är det alltid klokt att hitta en personlig flotation i färgschemat på väggar och golv, samt mellan textilier och möbler. Många har haft att basera en målning på väggen eller ett objekt som innebär en hel del. personliga saker och ärvda skatter bör ha en central plats i vardagsrummet och en hel del inspiration hämtas härifrån.

här kan du få lite färg hjälp att hitta färger som fungerar tillsammans.

det lilla ljus som vi har

vi lever i ett land med fyra årstider. det betyder att vi är beroende av reglera ljus för att få en trevlig miljö i vardagsrummet. olika områden kräver olika ljus. Spela och läsning zonen bör ha bra ljus. en mer intim TV hook hantera mer dämpad belysning. Hur som helst, vi ska alltid tänka eftersom belysning, stämningsbelysning och punktbelysning när vi kommer att tända ett vardagsrum.

AUDIO ROM: Olika zoner i vardagsrummet kräver uli kt ljus. (Foto: Green Apple) "> AUDIO ROM: Olika zoner i vardagsrummet kräver olika ljus. (Foto: Green Apple)

Textil nycker

Lunt och väl: Mjuk och matt nycker mer än knappa och hårt. (Foto: Intag) "> Lunt och väl: Mjuk och matt nycker mer än knappa och hårda (Foto: Intag).

Har du ett litet vardagsrum, bör tyger går ton-i-ton med färgerna på väggen, eller har ungefär samma färg så att de inte stjäl uppmärksamhet och strax efter rummet. tyget på möbler och gardiner är också viktiga miljö skapare. olika kvaliteter har olika uttryck. Kom ihåg att mjuka och matt nycker mer än knappa, hård, glänsande och stela .

Läs också: Hur man väljer gardiner

de färger som kommer

Ska vi tror experter 2017 kännetecknas av färgskalor av eld, jord, luft och vatten landskapet och den naturliga är på väg.. i norska vardagsrum och vi kommer att se bruna toner som den tydliga färgutvecklingen framåt.

Wood har varit med oss ​​i tusentals år, så brun är en färg som är fast förankrad i den norska folksjälen. blått är också en färg som kommer att dominera .. framåt Om du väljer blått, brunt och grönt, är det lätt att få associationer från naturen

COLOR komma: nu Vi vill ha naturens färger in i vardagsrummet. Blått och brunt är säkra val. (Foto: Nordsjö) "> FÄRG ATT KOMMA: Nu har vi naturens färger i vardagsrummet blått och brunt är säkra val..(Foto: Nordsjö)

ADVERT

Mest populära