All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

5 Grepp som ger höst lyx sovrum

Vi är redan i den första höst månaden, och en kopp varmt te under en filt kan börja locka mer än nattliv. Ett nytt och bekvämt sovrum kan vara exakt vad vi behöver när gripstången kryper nedåt och krockarna är igen i fokus.

Som renovering av sovrummet

Var inte rädd för de mörka färgerna i sovrummet. De bygger upp den lyxiga känslan.

Enligt en undersökning genomförd av YouGov på uppdrag av Byggmakker tidigare i år, är sovrummet på toppen av listan över rummen vi tycker att det är kul att möblera. 55 procent av oss betyder att det är roligt att borsta upp i sovrummet. Resultatet är inte förvånande och helt i linje med trenderna på marknaden.

- Sovrummet har utan tvekan blivit ett mer prioriterat rum i huset för många. En liten känsla av lyx i rummet där du återvänder efter en hektisk dag uppskattas mycket av många. "Hotel stil" definieras som en av de stora trend riktningar den här säsongen, och särskilt i sovrummet, där vi vill ha lite av lyx vi upplever på hotellet, bekräftar Bjorg Owren, creative director på IFI. nr.

Det faktum att sovrummet är så begränsat område som inte verkligen behöver för att harmonisera med helheten på samma sätt som flera andra levande gör renoveringsarbeten i sovrummet mer spännande.

Vänligen spendera några minuter ombeds på morgonen.

Här är 5 handtag som ger lyxiga känslor i sovrummet:

1. Lägg till en filt Det är snabbt att lägga en ny matta och den varma känslan av att ett mjukt filt ger bara fötter ger dig inget annat sätt. Om du har en jämn golv innan, kan du bara rulla ut mattan på toppen, och jobbet är bara gjort om några timmar.

2. Bakgrund en vägg eller mer I sovrummet kanske du vill dra det lite längre med färger och mönster än vad som skulle göras i de andra rummen. Mönster ger rummet exklusivitet och personlighet, och är särskilt väl lämpad för sovrum. Det är förvånansvärt lätt att tapetera, men du är fortfarande osäker på processen själv, låt färghanteraren vägleda dig för att hitta en bakgrundsbild som är lätt att ställa in.

3. Måla väggarna Sovrummet ska inte vara vit. Känn din egen magekänsla och välj en färg som du verkligen gillar. Mute blå och gröna toner är sovrumsfärger som fungerar bra för många. Och var inte rädd för de mörka färgerna, de skapar en varm och exklusiv känsla i rummet.

4. Förnya textilierna Har du en symaskin, torka av damm och sy en sängspruta och några fina kuddar. Det är kanske lite åtgärder för att göra din säng på rätt sätt varje morgon, men så fort är så definitivt väl spenderade om du får lite lyx känsla när du återvänder till sovrummet efter dag.

5. Måla garderoben Har du furu eller vita laminerade garderober - måla dem. De stora vita lägenheterna gör inget för humöret. Tänk på att måla skåpdörrarna i samma färg eller en tonfärgad färg med väggen, så hela blir harmonisk.

Sovrummet stämmer inte nödvändigtvis med inredningen av huset förresten.

ADVERT

Mest populära